Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Podpořte Klokánek koupí dětských triček dle návrhů Vladimíra 518 a Dana Bárty

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Klara H

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mate i velikosti pro dospělé, preci jenom deti si moc sami nepomohou, to musime my dospěláci.

Chtela bych vysvětlit ten motiv, I didn't get it.

S pozdravem Klára H

Fond ohrožených dětí

Hezký den Kláro.
Předem bych Vám chtěla poděkovat za Váš zájem podpořit Klokánky! :-) Dospěláckou sekci najdete zde: https://www.slevomat.cz/akce/1288902-podporte-klokanek-koupi-designoveho-obleceni
Níže posílám vysvětlení motivu přímo od tvůrců :-)
Ještě jednou moc děkuji a za tým KlokArt přeji krásný den! Tereza

Graffiti, street art, ilustrace, komiks, scénografie, dokumenty, knihy, fotografie, texty a hudba… Od Rapu po Jazz, od města po přírodu. Dva nejvýznamnější autoři „svých kmenů“ spojili své síly, aby mohla vzniknout „DOBRÁ ENERGIE“ Vladimíra 518 a Dana Bárty.
“Pokud zobrazuji, pak většinou přírodní motivy. Příroda je v mé tvorbě všudypřítomná od textů až po fotografii. Příroda je krásná, ohrožená, křehká a pozitivní – tak jako děti v Klokánku, ” prozradil o společném motivu Dan Bárta, zpěvák, skladatel a uznávaný fotograf vážek.
“Byl jsem mnohokrát podpořit a motivovat děti do Klokánků, a proto jsem neváhal využít příležitosti spoluvytvořit nový design, který bude dětem pomáhat, ” říká Vladimír 518, raper a producent, kterému vždy záleželo na tom, v jaké společnosti žijeme a jak se k sobě lidé různých kultur a subkultur chovají a navzájem respektují.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru