Nabídku 20minutová jízda v supersportu plná adrenalinu mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

20minutová jízda v supersportu: Osedlejte Ferrari či Lamborghini a mnoho jiných

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
O.

Dobrý den a lze zakoupit jízdu pouze po letišti ? A tam jezdit na plný výkon ??? Nebo pouze pár sprintu … ???
Děkuji O.

Showcars

Dobrý den,
standardně takové jízdy nenabízíme, ale je možné je zajistit. Cena by se za takovou jízdu pohybovala (v závislosti na voze) kolem 10 až 15.000,– bez DPH. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem Showcars

Martina Bruštíková

Dobrý den,

mám dotaz ohledně jízdy v Mustangu GT500 Shelby (konkrétně 20minutovou jízdu). Jako lokalitu uvádíte Prahu a Kroměříž, ačkoliv jako adresu pro vyzvednutí supersportovního vozu a vyřízení dokumentů uvádíte v Obchodních podmínkách adresu: Březina 127, 294 11 Loukov. Jak tomu tedy je?
Je možné projet se v tomto Mustangu jak po běžné silnici, tak na letišti? Kde?
Jaké havarijní pojištění je součástí tohoto voucheru?
V Obchodním podmínkách také uvádíte, že: „Zakoupený poukaz není prodán na konkrétní vozidlo či tovární značku. Výběr konkrétního vozidla bude dojednán během rezervace jízdy, nicméně vozy se mohou z technických důvodů měnit. Pokud si vyberete sportovní vůz, který musel k mechanikům, tak dostanete adekvátní náhradní vůz.“ Pokud mám zájem pouze o jízdu v Mustangu GT500 Shelby a tento vůz nebude např. z technických důvodů na mnou rezervovaný termín dostupný, dostanu informaci předem s možností přerezervace (i po skončení platnosti voucheru)?
Předem děkuji za odpověď.
Hezký den,
Martina Bruštíková

Showcars

Dobrý den,

poukaz je možné vyčerpat v lokalitách Březina (Mnichovo Hradiště), Praha, Kroměříž. V lokalitě Březina je na závěr jízdy i sprint a jízda po letišti, kdy můžete vyzkoušet maximální rychlost vozu. V případě, že se vůz porouchá či je nabourán máte možnost jízdu absolvovat v náhradním voze či si na vybraný vůz počkat až bude opět schopný jízdy. V případě, že je jízda posunuta kvůli závadě na voze je poukaz automaticky prodloužen.

S pozdravem Showcars

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru