Nabídku Tradiční chilské destiláty Pisco mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tradiční chilské destiláty Pisco – samotné, s ledem anebo jako míchaný drink

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Adam Bechný

Originální Pisco je z Peru, podle okolí města Pisco v regionu Ica. Chilské „pisco“ je jen napodobenina, i když Chilani si rádi pisco rádoby „přivlastnili“. Lepší by bylo nazývat Chilské „pisco“ jako „pálenka z vína“.

OpenWine

Dobrý den pane Bechný,
děkujeme za Váš komentář. Je potěšující, že i v ČR se již najdou klienti orientující se v této problematice. Jako přímí dovozci jihoamerických destilátů a navíc firma vlastněná rodilým Chilanem si udržujeme o našich produktech přehled, proto bych Vás ráda informovala, že minulý rok proběhl v Haagu mezinárodní soud, na jehož základě byl původ PISCA oficiálně přisouzen Chile a pisco tak nese nově označení „Denominación de Origen Chile“. Kromě toho, jak jistě víte, je Chile několikanásobně významnějším výrobcem a exportérem pisca, proto není divu, že i mezi laiky je zcela správně spojováno právě s Chile.
Každopádně kromě původu je důležitá kvalita samotného destilátu, a my jsme přesvědčeni, že právě Pisco Mistral je skvělým reprezentantem této kategorie vinných brandy. Na zdraví!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru