Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Seznamovací let vrtulníkem nad Kutnohorskem a Kolínskem pro 1 nebo 3 osoby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Martin Korman

Dobry den, ak by sme si kupili let tym vacsim 4-miestnym vrtulnikom, moze mat jeden z nas na kolenach 2-rocne dieta?

HELITOM s.r.o.

Dobrý den, z důvodu bezpečnosti musí mít každý pasažér svoje vlastní sedadlo. Zavolejte nám na naše telefonní číslo a najdeme řešení. S pozdravem, tým HELTIOM

SlavkaG

Dobrý den, ráda bych k narozeninám věnovala takový super zážitek mamince. Bohužel je ZTP/P. I když se ještě pohybuje na kratší vzdálenosti sama, tak již neoplývá fyzickou energií, to znamená, že by se do vrtulníku a z něj potřebovala dostat s dopomocí. Je to problém? Co se týká reakcí a smyslů, tak je to v pohodě. Díky moc za odpověď a krásný den!

Slevomat.cz

Dobrý den, v tomto případě bych doporučoval se spojit přímo s provozovatelem, který Vám poskytne bližší informace na info@helitom.cz
nebo telefonním čísle 777 414 422. Pěk­ný den

HELITOM s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pokud maminka vydrží během letu pohodlně sedět, neměl by být problém. Do a z vrtulníku ji samozřejmě pomůžeme. S pozdravem, tým HELITOM.

Hubnik

Vazim 95 kg. Muzu letet sam s pilotem pokud on vazi < 85 kg?
Nebo mam pred letem absolvovat kurz hubnuti?

Pokud poletime ve trech – 2 porezove 115 kg a 1 dite, dohromady < 270 kg, muzeme letet?

HELITOM s.r.o.

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Při plánování letu musíme dodržet maximální povolenou hmotnost vrtulníků pro každý let. Tato maximální hmotnost se skládá nejen z váhy stroje a osob na palubě, ale taktéž z hmotnosti paliva, které přizpůsobujeme délce letu a zbývající maximální možné váze. Vámi uvedené hmotnosti by neměli být problém. Pro let s jednou osobou vážící deklarovaných 85 kg je dostačující vrtulník Robinson R22 (pilot + 1 cestující), nicméně pro kombinace 2 × 115 kg plus dítě je samozřejmě vhodné využít vrtulníku Robinson R44 (pilot + max. 3 cestující). V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte dále dotazovat.
S pozdravem, tým HELITOM

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru