Nabídku Jízda v závodní buggy na uzavřeném okruhu mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jízda ve speciálně upravené závodní buggy: 3 až 7 kol na uzavřené trati

4,8 / 5 Jízda v buggy (2 pobočky) Přibice  (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Marek

Dobry den mam par dotazu. Za prvni vidim na strance provozovatele zalostne malo terminu na okruhu v Pribicich takze si v podstate pomalu neni z ceho vybirat nehlede fakt ze je tam vypsanej termin 19.5. t.j. minulost a za celej cerven pouze 17.6. i to jen na urcitou hodinu jelikoz je den temer vyprodan Cervenec ani srpen tam vubec nejsou. Tak jak se ma potencialni zakaznik rozhodnout?
Za druhe pres stranku provozovatele i pres stranku slevomat je cena uplne stejna tak netusim v cem by mela byt ta obrovska vyhoda kterou me slevomat.cz nabizi
A za treti v pripade porizeni zaznamu o kterej bych mel jako zakaznik urcite zajem jsou tam uvedeny tri ruzne ceny! Doopravdy tri! Na strance slevomatu se pod odstavcem Nechte vse zaznamenat pise o cene priplatku za zaznam na SD karte 250,– Kc o par radku nize se pise v odstavci priplatky uz o cene 350,– Kc a na konec na strance provozovatele je uvedena cena 300,– Kc. Tak kterej udaj bych mel brat jako spravny?
Docela rad bych si dopral podobnej zazitek ovsem rad bych mel ve vecech jasno nez si neco zakoupim.
 Dekuji

Mire.cz

Dobrý den, Marku,

děkuji za zaslané dotazy. Na okruhu v Přibicích je vždy jeden termín v měsíci, v případě zájmu zákazníků termíny přidáme, prozatím se nám více jako jeden termín nezaplnil, proto jich není vypsaných více. Termíny na červenec a srpen budeme přidávat v příštím týdnu, stejně tak zvýšíme kapacitu pro termín v červnu. Co se týká příplatku za záznam z jízdy, omlouvám se Vám za zmatky, opravdu je to zde nepřesně uvedeno a do příště vše upravíme. Jelikož nově nahráváme na kameru Gopro 6, tak záznamy zasíláme pouze e-mailem, jelikož se do nich přidávájí GPS údaje jako je rychlost, umístění na trati a tak dále, cena záznamu je 300 Kč, v případě, že by jste měl však zájem o záznam bez těchto údajů, obdržíte ho za cenu, která je uvedena v nabídce. Omlouvám se Vám za nepřesnosti. V případě, že budete mít ještě nějaký dotaz, neváhejte nás kontaktovat e-mailem na info@mire.cz.

S přáním pěkného dne

Utěšený
mire.cz

Rosťa

Dobrý den, je možné využít dva vouchery hned po sobě ať obdarovaný jede více kol. S pozdravem špička

Mire.cz

Dobrý den, Rosťo,

děkuji za zaslaný dotaz, ano je možné kombinovat více voucherů, na každý z nich však musí být zvlášť rezervace v našem systému www.mire.cz/rezervace. Pokud chcete využít 2 vouchery po sobě, je nutné udělat rezervace v časy ihned za sebou. V případě, že máte zájem zakoupit voucher například na 7 a 7 kol, po 7 kolách přijede zákazník do „depa“, zkontrolujeme, že je vše v pořádku a ihned pokračuje v jízdě.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Simona Švandová

Dobrý den, je možno pod přilbou nechat dioptrické brýle? Děkuji.
Švandová

Mire.cz

Dobrý den, Simono,

děkuji za zaslaný dotaz. Ano, spousta našich zákazníků řídí s brýlemi, není to žádná překážka.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Vojtěch Matýsek

Jak dlouho trvá projetí 1ho kola?

Mire.cz

Dobrý den, Vojtěchu,

časy na kolo se liší dle řidičských dovedností závodníka. Průměrný zákazník objede kolo, které má 1km za 1,5 minuty.

S přáním pěkného dne

Utěšený

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru