Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Kompletní servis klimatizace včetně doplnění chladiva

4,7 / 5 Brevis Pneu Brno - Tuřany  (mapa) 261 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Simona Krausova

Dobry den, chtela bych se zeptat, kolik bych priblizne doplacela za kapalinu ? Klimatizace je jiz nejspis prazdna – cca pred tydnem prestala chladit. Jedna se o VW Polo 1.9 TDI, 2002 74kw, predem dekuji za odpoved.

Brevis Pneu

Dobry den, 250Kc

Daniel Fischer

K množství doplněného chladiva: odsává se přeci veškeré chladivo, které se následně likviduje a vždy doplňuje chladivem novým. Proto nechápu větu: „Pokud auto chladí doplatky nejsou většinou žádné.“. Vždy se doplňuje novým chladivem bez ohledu na tom, zda auto chladí či nikoli. Kapacita osobních automobilů začíná na 450g (podotýkám, že Š. Fabia má 550g, Octavia 700g), z jednoduché logiky věci: vždy se bude doplácet, žádné výjimečně, většinou apod, ale vždy. Jinou možností by bylo pokud přidáváte ke starému chladivu 300g nového chladiva, pokud to tak mícháte, tak se za tento komentář omlouvám.

Brevis Pneu

Nikde na světě se staré chladivo nelikviduje. Odsávané chladivo projde filtrem v plničce a následně se uloží do zásobníku kde je i nové chladivo. Pokud máte ve fabii 550g chladiva a klima slabě funguje tak tam musí být chladivo. min 150g. Tím pádem 550– 300–150 a doplatek by činil 100 Korun. Už jsem se setkal v minulosti že někteří servismani lidem lžou aby si mohli naúčtovat více. U mě se toto neděje takže odjedete vždy spokojený.

Daniel Fischer

Dobrý den, jaká je běžná kapacita zásobníku auta na chladivo. Někde jsem četl, že 600 – 800, z jednoduchého kalkulu tedy vycházím, že se bude vždy doplácet 300 – 500 Kč na místě.

Brevis Pneu

Dobrý den,
Prosím zavolejte mi a já vám řeknu podle vozu kolik chladiva v něm je. Pokud auto chladí doplatky nejsou většinou žádné.

Petra Loskotová

Dobrý den, prosím o sdělení jaká je doba servisu klimatizace, kterou nabízíte,viz výše včetně dezinfekce, která by se doplatila.

Brevis Pneu

Dobrý den,
kapslovou dezinfekcí 50minut.
Strojní hodinu a půl

Nalezený Josef

ˇDobrý den, špatně chodím a tak nejlepší varianta by pro mě byla „na počkání“ což nemyslím půlhodinu, ale klidně dvě až tři hodiny s tím , že bych „někde“ vyčkal. Je to aspoň trochu reálné i když diagnózu potřebného servisu momentálně nelze trefit ani od boku? Třeba že bych napodruhé přijel na domluvený čas? Dík za odpověď jN

Brevis Pneu

Dobrý den,
Plnění klimatizace je na počkání. Prosím zavolejte mi a vše potřebné si domluvíme.
Děkuji a přeji krásný večer

David Horák

Dory den,
Toyota Corolla r.v.98 (E11) klima je vypustena uz rok.
Kolik se do ni vejde kapaliny pripadne odhadem co se mohlo za ten rok nepouzivani pokazit,a jakej by byl bajvoko doplatek? :)
Za odpoved dekuji :)

Brevis Pneu

Dobry den,
Treba 1,3 16v ma 650g chladiva. Po roku nepouzivani mohou nastat problemy i nemusi. Prosim o zavolani, abych mohl vse popsat podrobneji

Miloš

Dobrý den, je v ceně i utěsnění případných netěsností? A kolik by stála výměna kabinového filtru? Děkuji.

Brevis Pneu

Dobry den, v cene poukazu je jen plneni media. Servisni prace jsou hrazeny klasicky.

Dalibor Tinka

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na kompletní servis klimatizace (co je mi známo, tak nebyla používána přes 2 roky minimálně)
Tudíž vyzkoušení těsnosti, vyčištění s desinfekcí + případné doplnění 350–400g pokud by bylo vše vpořádku (to by bylo 350–400kč) to je mi jasné.

Děkuji za odpověd.

 T.

Brevis Pneu

Dobry den, pro zjisteni netesnosti se musi okruh naplnit. Dezinfekce neni problem. Kapslova stoji 350Kc a strojni 550Kc.
 Děkuji

Matěj Procházka

Dobrý den,
provádíte plnění klimatizace na počkání?

Děkuji s pozdravem,
Matěj Procházka

Brevis Pneu

Dobrý den
Ano je to na počkání

Horník

Dobrý den, v ceně voucheru je 300g chladiva. Ookud bude třeba víc (Škoda Fabia I), tak je řešeno jakým způsobem?

 Děkuji

Brevis Pneu

Dobry den,
Fabia ma cca 550g chladiva. Pokud bude klimatizace uplne prazdna cinil by doplatek 250Kc (tzn. Jedna koruna zagram chladiva navic) pokud auto chladi a jedna se o doporucenou kazdorocni udrzbu vetsinou se nedoplaci.

Lukas Soukal

Dobrý den, mohu se zeptat jakou provádíte dezinfekci ? A o jakou cenu by se jednalo ? Děkuji

Brevis Pneu

Dobry den,
Mame kapslovou 250Kc nebo strojni za 550Kc strojni varianta je doprovazena ultrazvukovymi razy a po probehnuti ozonovani se jeste vyparuje kapsle, ktera odstrani zbytky ozonu a dorazi nezadouci bakterie

Brevis Pneu

Dobry den,
Mame kapslovou 250Kc nebo strojni za 550Kc strojni varianta je doprovazena ultrazvukovymi razy a po probehnuti ozonovani se jeste vyparuje kapsle, ktera odstrani zbytky ozonu a dorazi nezadouci bakterie

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru