Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ponořte se: Potápěčský kurz s mezinárodní certifikací do hloubky 18 metrů

4,9 / 5 Diving4luck Praha - Krč  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
jozef muhar

Dobry zaujma ma kurz chcel by som vediet kedy zavina a ako prebieha diki pekne

Slevomat.cz

Dobrý den, Jozefe, kurz je potřeba si nejdříve domluvit telefonicky a začínat bude tedy podle toho jak se dohodnete. Popis průběhu je taktéž uveden v textu nabídky:
Teoretická příprava (cca 4 lekce) – seznámíte se zde se základními informacemi, popovídáte si o fyziologii a anatomii, projdete si první pomoc při potápěčských nehodách, ukážete si potápěčskou výstroj a výzbroj a její údržbu.
Praktické čtyři bazénové lekce – osvojíte si správné sestavení a ovládání výstroje, pohyb pod vodou, různé dovednosti, např. vyčištění masky, sdílení vzduchu atd.
Praktické ponory na volné vodě – pod dohledem zkušeného instruktora si osvojíte dovednosti získané v bazénových modulech. Provedete nejméně čtyři ponory na otevřené vodě. Budete se potápět v lomech a přehradách v České republice.
Celý váš kurz bude zakončen písemnou zkouškou z vašich znalostí. Poté můžete požádat o vydání mezinárodní certifikace. Pěkný den, Tibor

Diving4luck

Dobrý den. Děkuji Vám za dotaz. Přesně jak odpověděl Tibor ze SLEVOMATU, je potřeba se domluvit telefonicky a můžeme začít. Pokusím se vše přizpůsobit Vašim potřebám a volnosti bazénu. Musíme udělat čtyři bazénové, čtyři teoretické lekce a poté čtyři ponory na volné vodě. Celý kurz se dá zvládnout cca do 2 měsíců.
Za Diving4luck Pavel

M.S.

Dobrý den,zajímala by mě délka kurzu.

Diving4luck

Dobrý den.
Děkuji Vám za dotaz. Délka kurzu je individuální, pokud žák pospíchá a splní vše předepsané jak z teorie, tak z bazénových lekcí, tak i z ponorů na volné vodě, dá se vše zvládnout za jeden měsíc. Kurz je pak individuální a intenzivní. Záleží také na volnosti bazénu. Normální kurz probíhá tak dva až tři měsíce. Za Diving4luck Pavel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru