Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ráno v oblacích: Bohatá snídaně a vstup na vyhlídku Žižkovské věže

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 700 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli zakoupene Snidanove menu se tyka primo v restauraci ve vezi ci pod ni? Dekuji. Veronika

Tower Park Praha

Dobrý den, snídaně probíhá v Oblacích (66 metrů vysoko). Hezký den, Lucie.

Klára

Dobrý den, chci se zeptat zda-li by bylo možné zakoupený poukaz na sobotu/neděli, využít i na všední den, v případě, že by se nám nehodil žádný víkend nebo by již byla plná kapacita.
Děkuji za odpověd.

Tower Park Praha

Dobrý den, víkendový voucher je možné využít i od pondělí do pátku, ale bohužel není množné vrátit rozdíl ceny voucheru. Hezký den, Lucie.

Martin Heller

Máme rezervaci na 24.4. Utery snídaně, bohužel nemůžeme přijít, šlo by přehodit termín na 23.4.pondeli??

Tower Park Praha

Dobrý den, na základě telefonního rozhovoru jsem Vám rezervaci změnila na pondělí 23.4.2018. Budeme se těšit. Hezký den, Aneta.

Barbora Kubíčková

Mohu si místo kávy dát čaj příp. vodu? Nemohu kofein, děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, mluvila jsem s manažerem a je možná výměna kávy za čaj či vodu. Hezký den, Aneta.

Zuzana

Dobry den,
chtěla bych se zeptat, zda uvedená poznámka „Můžete využít do 20.5.2018“ znamená, že voucher musím do tohoto data změnit na rezervaci nebo rezervaci musím udělat do tohoto data. Chtěla bych totiz rezervaci na 1.6.2018. Děkuji předem za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, tato fráze znamená, že voucher musíte využít 20. 5. 2018, takže rezervaci musíte mít do tohoto data. Nelze mít rezervaci na pozdější datum než je tento. Hezký den, Jana

Demuth František

dobrý den,
prosím nechá se někde zaparkovat os.autem bez omezení_
Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, auto můžete zaparkovat na naše parkoviště, které je ale placené, z ulice Ondříčkova je to venkovní parkoviště za 40 kč/hodina a na vedlejší ulici Fibichova máme garáž za 50 kč/hodina. Hezký den, Lucie.

Eva H.

Dobry den, muzeme vzit s sebou deti (2,5 roku a 4,5 roku), i kdyz nemaji voucher? Lze jim zakoupit neco v restauraci ad hoc? Dekuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, ano děti s sebou určitě vzít můžete, pokud nebudou mít voucher, stačí dopsat do poznámky u rezervace, že s Vámi pojedou. Na místě si pak mohou vybrat něco z jídelního lístku, nebo jenom dortík. Taky se doplácí vyhlídka, pro děti do 3 let je to zdarma, od 3 let je vstupné 160 kč. Hezký den, Lucie.

Sandra

Dobrý den, je možné absolvovat snídani i návštěvu observatoře s kočárkem (dítě 9 měsíců)? Je nutné na tuto skutečnost případně upozornit při rezervaci? Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, určitě je možné absolvovat návštěvu observatoře i restaurace s kočárkem. Do poznámky jen napište, že kočárek máte, abychom tomu případně přizpůsobili místo u stolu. Hezký den, Aneta.

Barbara

Je moznost bezlepkovej varianty? Dakujem

Tower Park Praha

Dobrý den, omlouváme se, ale bezlepkovou variantu těchto snídaní neumožňujeme. Hezký den, Lucie.

Elena

Dobry den, pokud koupim voucher pro dite,muzeme vymenit behem snidani kavu za stavu?

Tower Park Praha

Dobrý den, v snídani máte zahrnutou kávu i džus (džus může být pro dítě, a Vy si můžete dát jeho i svou kávu například jako dvojité espresso), bohužel sestavené menu již není možné měnit. Hezký den, Lucie.

Alsu

Dobrý den. Rezervace s dostatečným předstihem znamená co? Jak dlouho? Chci koupit tuto nabídku pro rodiče, kteří by měli odjet v pátek, tedy 23.3., tak nevím estli se stihne využít. Děkuji, Alsu.

Tower Park Praha

Dobrý den, jestli budete platit online, tak Vám okamžitě přijdou čísla voucherů a rezervaci si můžete do dnešní půlnoci udělat na pátek 23.3.2018 přes náš rezervační formulář. Rezervaci nelze vytvořit na dnešní a zítřejší den. Hezký den, Aneta.

Radana

Dobrý den, pokud koupím 2 vouchery a přijdeme 2 dospělí – dáme si bagel a kávu (čaj) a děti (10 a 6) džus a bábovku, mohu jim koupit vstupenku na věž? Ze snídaně by bagel nejedli.

Děkuji, R

Tower Park Praha

Dobrý den, ano samozřejmě, není nutností zakoupit voucher pro všechny osoby, vstupenky pro děti je pak nutné dokoupit na recepci, cena za 1 dítě do 14 let je 160 kč. Hezký den, Lucie.

Eva

Dobrý den , chci se zeptat jestli se dá voucher využít o velikonočním pondělí. Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, ano voucher se dá využít i v tento den. Krásný den, Lucie.

Filip

Dobrý den
chci se zeptat…pokud je ve všední den svátek, platí voucher pro všední nebo pro víkend? děkuji za odpověd

Tower Park Praha

Dobrý den, pokud je ve všední den svátek, bereme ho jako všední den. Hezký den, Lucie

Veronika

Dcera 7 let – může se mnou do restaurace bez svého snídaňového menu? Zvlášť jí jen koupím lístek do observatoře (na místě nebo musím přes e-shop??). děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, ano Vaše dcera voucher mít nemusí, vstupenka pro ní se dá zakoupit přímo na recepci. Hezký den, Lucie.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru