Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Chutné a blahodárné: 100% ORGANIC, BIO a VEGAN produkty z kokosu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petr Polák

Dobrý den, zajímalo by mě, proč při balení produktů používáte tolik plastů. Vaše kokosové mléko je sice BIO, je to vítěz dTestu, ale s ekologickým přístupem nemá moc společného. Speciálně v době, kdy se svět doslova topí v plastovém odpadu. Každá plechovka mléka má plastové víčko. Proč? Každá plechovka zvlášť byla zabalená do bublinkové fólie. Proč? Krabice byla vystlaná další plastovou fólií. Proč? Chápu, že záměrem plastových fólií je bezpečná doprava k zákazníkovi, ale dnes existují obaly a výplně z recyklovaného papíru nebo jiných použitých obalů (inspirace třeba u Econea). A plastová víčka sice vypadají pěkně, ale k čemu jinak jsou? Děkuji za odpověď.

Sense Coco

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Snažíme se být zodpovědní a co nejméně zatěžovat přírodu, ale také chceme praktický a funkční obal(např. u chipsů máme co nejmenší obal, u mouky tubus, který se dá znovu naplnit…atd.) Větší polovina zákazníků používá naše Mlékoko ráno na lívance, chia puding, smoothie atd.. nespotřebují ho celé a proto víčko, které zabrání znehodnocení pachy z lednice, kde vydrží otevřené až 5 dní. Materiály, které používáme na vystlání krabice, jsou již použité obaly(pytle, folie…),které znovu využijeme k zabránění poškození našich produktů při přepravě. Zákazník si je roztřídí do recyklovaného odpadu. Bohužel po zkušenostech s dopravní společností, musíme takto balit, protože zacházením dopravců docházelo k poškozování produktů.

Krásný den,

SENSE COCO TEAM

Ivana

Dobrý den,
jen bych ještě měla doplňující dotaz k otázce, kterou jste zde již odpovídali a to dokdy bude platit tato nabídka. Psali jste cca 14 dní. Tak by mě jen zajímalo, zda tedy počet nabízených voucherů není omezen a je jistota, že když si budu chtít vouchery koupit příští týden, že ta možnost opravdu bude? Děkuji za info a krásný den :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, bohužel nikdy není jisté, jak dlouho akce potrvá. Může dojít k jejímu dřívějšímu ukončení nebo prodloužení. Taktéž je omezený počet kusů daného zboží, takže se může stát, že se zboží vyprodá. Nemohu Vám tedy slíbit, že příští týden bude Vaše vybrané zboží stále v nabídce. :-( Hezký den, Tereza.

Jana Karasová

Dobrý den, na Slevomatu.cz u Vaší nabídky produktů je uvedeno, že Bio kokosový olej 400ml je vítěz dTestu, nicméně, když si na odkaz kliknu je zde uváděna Bio kokosová voda. Chci se zeptat jak to s tím je? Neměl by to Slevomat opravit? Není to žádná tragedie, ale mírně matoucí to je. Děkuji. Mějte se krásně. Jana Karasová p.s. Objednala jsem balíček, dnes mi Slevomat napsal, že k odběru bude až příští pondělí. Dříve to nejde? Dochází mi olej. Do pondělí nevím nevím… P.S.2: Navíc hořím zvědavostí ochutnat ty chipsy :-) P.S.3: Je možné na adrese Kojetice, až budu zásilku vyzvedávat, ještě i dokoupit další produkty?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Karasová, nyní jsem na naši nabídku koukala a vítězem dTestu je označeno BIO kokosové mléko, nikoli kokosový olej. Když poté rozkliknete odkaz na dTest, jako první se Vám ukáže kokosová voda. Musíte ale sjet trochu níž a ukáže se Vám i tabulka s kokosovým mlékem na vaření, ve které je právě to námi nabízené favoritem číslo 1 :-) PS: co se týče dodání, bojím se, že bude opravdu nejdříve v pondělí :-( věřím ovšem, že se vyplatí čekat jak na olej, PS.2: tak i na chipsy! :-) PS.3: Na Vaši poslední otázku si nejsem jistá s odpovědí, uvidíte na místě, pokud ale bude možnost přikoupit, počítejte s tím, že to nebude přes Slevomat, na to byste musela mít zakoupený voucher předem. Přeji Vám krásný den a ať jste s balíčkem SENSE COCO spokojená :-) Anička

Sense Coco

Dobrý den, paní Karasová,
děkujeme za objednávku.
V případě potřeby si můžete objednané produkty vyzvednout již dnes na adrese provozovny – Moravcova 7, Kojetice.
Jsme tam každý den od 08:00 do 15.00 hod.

Krásný den.

SENSE COCO team.

Ivana Jirková

Dobrý den,
ten startovací balíček je ve stejné gramáži jako výrobky co nabízíte samostatně? Děkuji,
Jirková

Sense Coco

Dobrý den,
ano, vše je ve stejné gramáži jako nabízíme samostatně.

S pozdravem,

SENSE COCO team

Petra Knapková

Dobrý den, dokdy je prosím dostupná tahle akce? :-)

Sense Coco

Dobrý den,
máme jí zatím naplánovanou na 14 dní.
Krásný večer.

SENSE COCO TEAM

Romana Patřičná

Dobrý den, 3× kokosová mouka znamená 3× 500g???

Sense Coco

Dobrý den,
ano jedná se o 3×500 g mouky v našich tubusech.
Mějte se krásně.

SENSE COCO TEAM

Petra Hoffmannová

Dobrý den, ráda bych si objednala startovací balíček a 6× chipsy – ale pouze s javorovým sirupem – bylo by to možné? :)

Sense Coco

Dobrý den,
ano, určitě můžete. Jen nám prosím napište na info@sensecoco.com číslo objednávky a Vaše přání, abychom věděli.

Krásný den,

SENSE COCO TEAM

Pavla

Dobrý den, je možné si koupit více různých voucheru a uplatit je najednou v rámci 1 objednávka a platit tak pouze 1 poštovné? Děkuji

Sense Coco

Dobrý den,
díky za zájem.
Určitě to půjde, poskládejte si objednávku dle Vaší potřeby a počítá se tam pouze jedno poštovné. Jestli jste již objednala, tak objednejte ještě jednou, zvolte osobní odběr a dejte nám vědět, abychom mohli objednávky dát do jedné zásilky.

Mějte se kokosově:-)

Yvona Výmolová

Dobrý den, koupila jsem si u Vás startovací balíček s dopravou na zásilkovnu. Můžu si ještě doobjednat bez poštovného jeden Váš produkt? děkuji

Sense Coco

Dobrý den,
díky za objednávku.
Rádi Vám k zásilce přidáme další produkt(fakturu k zaplacení převodem, bych Vám na tento produkt zaslal emailem).

Krásný den,

SENSE COCO TEAM

dal

Vase produkty mne zaujaly – rad bych si neco od vas objednal a vyzvednul osobne na vasi adrese v Praze ve Vrsovicich. Byvate tam odpoledne? Mohu objednat s osobnim vyzvednutim s tim, ze dobu predani dohodneme dodatecne mailem (nehori to, spolecny termin snad najdeme)? Diky.

Sense Coco

Dobrý večer, rádi Vám zboží přivezeme na sídlo firmy – Vršovická 1158/75, Praha 10. Při objednávce můžete zvolit vyzvednutí na provozovně a dopsat do poznámek vyzvednutí na sídle společnosti.

Krásný večer.
SENSE COCO TEAM

Lucie

Dobry den, na produktech chybi vyzivove hodnoty, nenasla jsem je ani na webu. Jsou nekde dostupne?

Sense Coco

Dobrý večer, nutriční hodnoty najdete na našich webových stránkách sensecoco.com. Klikněte na záložku produkty a pod každým z našich produktů jsou i nutriční hodnoty. V případě potřeby můžeme zaslat emailem.
Mějte se kokosově:-).

SENSE COCO TEAM

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru