Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rocketbook Everlast: Opakovaně použitelný poznámkový blok budoucnosti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Romanka Gillette

Krásný den přeji, zajímalo by mne, jestli rocketbook everlast umí text, který si do něj napíšete, převést i do jiného formátu než pdf – nejlépe do textového dokumentu? Předem díky za odpověď.

Rocketbook.cz

Dobrý den, standardně je v aplikaci možnost PDF a JPG. Přes aplikace třetích stran (Evernote, Google drive) pak můžete převést i text :) Hezký den

irena

Dobrý den, mám kupon na dopravu zdarma, je možné ho použít i pro nákup přes Slevomat ? Díky za odpověď Irena

Rocketbook.cz

Dobrý den, takováto kombinace slev bohužel není možná :/

irena

V tom případě je ale reálná výše slevy jen 50 kč, protože dopravu zdarma u Vás může lehce získat každý...........

Petra KRYLOVA

Kolik váží blok?
Děkuji.p

Rocketbook.cz

Dobrý den, orientační váha zápisníku se pohybuje okolo 200g. Děkujeme

Libor

Stejně jako Lukáš bych si rád Rocketbook vyzvedl osobně, ale v košíku se neumím zbavit přepravní společnosti …

Rocketbook.cz

Dobrý den, pokud budete chtít, můžete si zápisník převzít i osobně v Ostravě na ulici Janáčkova 18. Pokud se nelze zbavit přepravní společnosti, Tak Vám namísto dopravy přidáme jedno pero Pilot Frixion Clicker dle vašeho výběru – bude se hodit :)

Robert B.

Rád bych si ho koupil, ale mám obavy, aby pro vás nebyla takto vysoká sleva likvidační…

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte, děkuji za Vaši starost. Určitě se nebojte, diář Vás tu vyjde na méně než jinde a to je přeci super, ne? Tak směle do nákupu, ušetříte přírodu! :-) Hezký den, Tereza.

Lukáš Podzemný

Dobrý den, jsem z Ostravy je možno vyzvednout osobně ?
Děkuji Lukáš

Rocketbook.cz

Dobrý den, balíček Vám můžeme předat i osobně v Ostravě na ulici Janáčkova 18 :)

Martin Langr

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako paní Libuše na počet listů. Na webu s popisem produktu (http://www.rocketbook.cz) tato infomace zřejmě omylem vypadla. Je počet stejný jako u varianty Wave tzn. 80 listů? Děkuji za odpověď.

Rocketbook.cz

Dobrý den, zápisník ma 36 stran – je tudíž velmi praktický a předurčen k opakovanému použítí :)

Michal Koubský

Dobrý den, rád bych se zeptal kdo, kde a jak tento produkt vyrábí? Pokud bych se rozhodl, že se tohoto vyrobku chci ekologicky zbavit (a nechci ho nikomu venovat) mám ho dát do modrého kontejneru s papirem nebo zluteho s plastem? Děkuji. MK

Rocketbook.cz

Dobrý den, Rocketbook EVERLAST se vyrábí ve v USA a je patentovaným produktem společnosti Rocket Innovations, Inc. V případě ekologické likvidaci využíjte žlutý kontejner :)

Jaroslav Urban

Reakce na odpověď Simči na můj dotaz:
Děkuji za Vaši odpověď, ale už jak uvádí Katka P. nic nevydrží navěky, takže ani Rocketbook Everlast a k němu dodávaný Pilot FriXion.

Rocketbook.cz

Máte samozřejmě pravdu Jaroslave. Nezapomínejme ani na čistě mechanické opotřebení pravidelným používáním jako u každého výrobku. Jedním z poslání Everlastu nebo i per Pilot Frixion je změnit způsob využívání a konzumování produktů – opakovaným používáním (mazání, nová náplň) stejného výrobku můžeme ušetřit a zároveň se chovat šetrně k životnímu prostředí.

Tereza Šitancová

Dobry den, dekuji za odpoved na predchozi otazku, mam jeste dve doplnujici: Planujete zverejnit na Slevomat i variantu A4 zapisniku? A kolik “omyti” vydri jedna stranka zapisniku? Dekuji.

Rocketbook.cz

Dobrý den, budeme se snažit v brzké době přinést do ČR i A4 verzi, sledujte nás na Facebooku nebo Instagramu, aby Vám nic neuniklo. K Vašemu druhému dotazu – Pokud stránky omýváte pravidelně, tzn. jednou za měsíc, nemělo by dojít k viditelnému opotřebení (pozůstatky inkoustu). U předchozího modelu Wave, to bylo jen 5×.

Katka P.

Dobrý den, když cílíte na ekologii, máte spočítanou uhlíkovou stopu výroby a distribuce jednoho takového bloku a srovnání s uhlíkovou stopou běžného papírového bloku? Protože speciální materiál jistě nebude tak snadné vyrobit, nehledě na ekologickou stopu samotného vývoje takového produktu, distribuce z místa výroby apod. A co likvidace – recyklace, až blok doslouží? Věčně totiž nevydrží nic. Děkuji

Rocketbook.cz

Dobrý den Katko, jsme rádi, že se ptáte. Vezměme to popořádku:

  1. Úhlíková stopa –

minerální papír a jeho uhlíková stopa je ve srovnání s tradiční výrobou třetinová. Je to díky jeho speciálnímu složení a procesu výroby. Zdroj zde http://stone-paper.nl/comparison

  1. Recyklace –
Rocketbook je vyroben ze speciálního minerálního papíru. Minerální papír lze snadno recyklovat, aby se mohl převádět do barevného papíru či jiných výrobků prostřednictvím recyklačního toku HDPE kategorie 2 – převedením použitého materiálu na nové pelety pro výrobu.

Podívejte se na další informace o minerálním papíru a jeho vývoji např. na Youtube, je tam spousta zajímavých informací.
Jaroslav Urban

Nevyšel by balík kancelářského papíru levněji.?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, pokud myslíte na jednorázovou investici, tak máte určitě pravdu. Pokud ale uvažujete ekonomicky a výhledově do budoucnosti, pak je Zápisník Rocketbook Everlast rozhodně tou správnou volbou. Jelikož jde o první opakovaně použitelný chytrý blok budoucnosti, který vám vydrží navěky, jistě mi dáte za pravdu, že v porovnání s neustálým dokupováním kancelářského papíru se jedná o výrazně levnější variantu. Plus jako bonus ušetříme životní prostředí. A to se vyplatí, ne? :-) krásný den, Simča

Lenka Bielčíková

Dobrý den,
bylo by možné doručení na Zásilkovnu?
Děkuji. Lenka

Rocketbook.cz

Dobrý den Lenko, z technických důvodů toto akční zboží doručujeme pouze přes přepravní službu GLS. Můžete se ale spolehnout, že pro Vás zajistíme 100% servis s vyřízením a předáním objednávky. Děkujeme

Tereza Šitancová

Dobrý den, zajímalo by mne, zda aplikace umi převádět ručně psaný text na text digitálni (něco na způsob OCR), nebo zda aplikace “pouze” přenese obsah ze zápisníku jako obrázek (1 strana = 1 obrázek). Děkuji.

Rocketbook.cz

Dobrý den, aplikace převádí pořízený scan do formátu .jpg nebo .pdf, proto pokud jej budete synchronizovat s aplikacemi třetích stran jako je Evernote nebo Google Drive, je možno využít i jejich systém OCR :) Děkujeme za dotaz

Libuše Tereza Vyhnálková

Dobrý den,
pokud jsou stránky skutečně z jemného papíru, tak už jen ve větší vlhkosti vzduchu, natož po přetření vlhkým hadříkem, se papír zvlní nebo dokonce natrhne.
Nerada bych naletěla lživé nabídce.
A kolik má zápisník listů a velikost listů.
Děkuji. Tereza

Rocketbook.cz

Dobrý den Libuše, Rocketbook je vyroben speciální technologií, která opakované mazání umožňuje. Jeho složení odpovídá modifikovanému minerálnímu papíru, který je chráněn patentem. Více o minerálním papíru zde https://en.wikipedia.org/wiki/Stone_paper . Nebo klidně na Rocketbook.cz napište do Customer Chatu, že byste chtěla vidět video, jak se takový blok maže :) Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru