Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ploché bříško: 4týdenní trénink BetterBelly v dámském fitku

4,5 / 5 Better Belly (5 poboček) Praha - Černý Most  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hanka Seidlová

Dobrý den,
chápu to správně, že na všech pobočkách je k dispozici pouze eliptikal? Ptám se z toho důvodu, že mi tento stroj bohužel nevyhovuje na kolena a kyčle (již jsem párkrát zkoušela a vydržela jsem max 15min a pak nemůžu týden chodit), což se mi na běžeckém pásu nestává.
Děkuji za info, H.

Better Belly

Dobrý den, ano je tomu tak, eliptikal je nejvíce doporučovaný http://www.expresfit.cz/kardio-zona/elipticky-trenazer

V případě Vašeho specifického problému můžeme doporučit expresku Dejvice na Červeném vrchu, která chodící/běhací pás má a kde od příštího týdne tedy cca od 23.4. bude zařízení BetterBelly k dispozici. Bohužel se na ni nevztahuje tato slevomatová akce, nicméně vyzkoušet si zdarma BetterBelly můžete. Kontaktujte přímo expresku Dejvice: http://www.expreska.cz/cz/sit-center-expreska/Praha-Dejvice-37/

S pozdravem

 www.betterbelly.cz

Hana Zasterova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si mohu koupit tento voucher, když jsem chodila na SLIM BELLY do provozovny v Kobylisích, která ale zanikla? Předem děkuji za odpověď.

Better Belly

Dobrý den, ano můžete. Těšíme se na Vás. www.kruhovy.cz

Marcela

Dobrý den,mohu se prosím zeptat zda zvládne cvičení i člověk s velkou nadváhou a také mě zajímá jaká je maximální velikost pásu na Better Belly.
Děkuji a přeji hezký den
Marcela

Better Belly

Dobrý den, pokud je BMI větší než 40, váha vyšší než 120 kg, není pohyb na eliptikalu umožněn. Zajděte si do Vámi vybrané expresky a poraďte se s trenérkou o nákupu. V případě silné obezity není cvičení doporučováno, vhodnější je upravit váhu stravou.

Přejeme krásné jaro a těšíme se na Vás

 www.expresfit.cz

Denisa Šašková

Platí i pro expresku na Stodůlkách – Suchý Vršek? Děkuji

Better Belly

Dobrý den, bohužel expreska Stodůlky nemá Betterbelly k dispozici a akce se neúčastní. Hezký den :)

Mária Hrdá

Dobry den,pochopila som z voucheru spravne, že čas treningu si volim sama ? čiže kludne aj doobeda možem prísť cvičiť. Treningovy plan si robim sama (za pomoci internetu:-) Bez trenera, ako si ja určím. Len mam k dispozícii ten pas betterBelly.
Dakujem

Better Belly

Dobrý den, ano můžete dopoledne i odpoledne, nicméně je nutné si termín rezervovat a dodržovat – nelze přijít kdykoli. I na první termín si prosím zavolejte na Vámi vybranou pobočku. Cvičení Betterbelly je na eliptikalu a trvá 30 min a později 45 min. Více info také na http://www.expresfit.cz/kardio-zona/elipticky-trenazer.

Těšíme se na Vás

 www.betterbelly.cz

Kateřina Jurajdová

Dobrý den, koupila jsem si voucher na betterbelly -měsíční trénik pro plohé bříško a v expresce, kde jsem ho uplatnovala mi řekli, že se jedná o tři vstupy na betterbelly, žádnou měsíční pernamentku jsem neobdržela a naplánovali mi pouze tři návštěvy!? Tuto informaci jsem nikde na voucheru nenašla, myslela jsem, že jde o měsíční trénink 3× týdně 40 in. betterbelly a ne 3 návštěvy na betterbelly a konec..??? děkuju za odpověd Kateřina

Better Belly

Dobrý den, prosím napište mi na gustav.libra@expreska.cz název oné expresky a Vaše příjmení, dáme to do pořádku. Zjevně se jedná o chybu – 3 vstupy na vyzkoušení Betterbelly byly v jiné akci a vouchery jsou ještě platné cca 11 dní. Děkuji Gustav Libra

EDIT: vyřešeno ke spokojenosti.

Alexandra

Dobrý den,
je možné jít jeden týden cvičit 2× a další 4×? Nebo se musí dodržet rozložení cvičení 3× týdně?
Děkuji.

Better Belly

Dobrý den, ano je to možné, nicméně doporučujeme pravidelné cvičení 3× týdně. S pozdravem www.betterbelly.cz

Aneta

Dobry den, mohu na jednu permanentku chodit jen do jedne provozovny nebo muzu do ruznych? A druhy dotaz, kdysi jsem mela permici do expresky na praze 7, ta ale zanikla, muzu i pres to zakoupit tento voucher? A je mozne zakoupit vouchery 2 pro jednu osobu? Dekuji.

Better Belly

Dobrý den,

jedná se o program Betterbelly nikoli expreska, a tedy: chodit lze pouze do jedné provozovny, voucher si kupte a vyberte si jednu z 6, ale zakoupit lze pouze 1 voucher (ukázkový program).

Těšíme se na Vás

 www.betterbelly.cz

Michaela Tučková

Dobrý den,
je možné vyuzit vouchr i v případě, že jsem v roce 2016 zacala chodit na Betterbelly rovnez na takovyto vouchr? Bohužel jsem po nehodě na motorce nemohla dochodit vetsi cast predplacenych cviceni a permanentka mi propadla. Predem děkuji za odpověď.

Better Belly

Dobrý den, ano, děkujeme. www.expreska.cz

Kateřina

Dobrý den,
je možné zakoupit voucher i v případě, že jsem Expresku navštěvovala s Multisport kartou? Děkuji

Better Belly

Dobrý den, ano můžete :)

Návštěva s kartou Multisport není klubovou členkou expresky :) Výhody z klubového členství expreska jsou příjemné a v současné době připravujeme další programy pro naše aktivní členky :)

Těšíme se na Vás

 www.expresfit.cz

Lucie Siváková

Dobrý den, chci se zeptat jaké jsou k dispozici stroje na Andělu. Je tam běžecký pas? Děkuji

Better Belly

Dobrý den,

i na Andělu jsou k dispozici pouze eliptikaly, protože jsou pro kardio cvičení nejvhodnější a nejvíce doporučované. Více info zde: http://www.expresfit.cz/kardio-zona/elipticky-trenazer

Vůbec se nemusíte bát, že byste cvičení na eliptikalu nezvládla.

Těšíme se na Vás :)

 www.betterbelly.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru