Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Voděodolná a omyvatelná podložka pro psy: rozměry 80 × 80 cm, měkký molitan

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Radmila Kučerová

Dobrý den, podložka se mi líbí i hodí, ráda bych ji koupila. Ale když jde o umělou hmotu a nafoukanou – nemůže ji pejsek i nechtíc tlapami roztrhat?

efatra.cz

Dobrý den,

výrobek jsme před samotným prodejem testovali zhruba 1 až 2 měsíce pomocí menšího plemene Francouzského buldočka a také Labradorem, který je na fotkách výrobku. Ani jednomu z nich se nepodařilo fólii poškodit tak, aby se okraj vyfoukl. Zaručit Vám to ale bohužel 100% nemůžeme.

Monika kubečková

Podložku jsem zakoupila a vřele doporučuji mám bígla a vše v pořádku a děkuji za opravdu rychle dodání s pozdravem hezkého dne Kubečková

efatra.cz

Děkujeme za doporučení.

Andrea Pavlíková

Dobrý den.Podložka se mi velice líbí ,je to skvělé na to ,když pes líná,ale mám obavy,aby tu horní nafouknutou stranu pes neprosekl drápkem.Váhám zda koupit či ne.

efatra.cz

Dobrý den,

výrobek jsme před samotným prodejem testovali zhruba 1 až 2 měsíce pomocí menšího plemene Francouzského buldočka a také Labradorem, který je na fotkách výrobku. Ani jednomu z nich se nepodařilo fólii poškodit tak, aby se okraj vyfoukl.
Zaručit Vám to ale bohužel 100% nemůžeme.

Lenka Talandová

Dobry den, prosim, nemate v nabídce mensi rozmer, např. 60×60 pro mensi plemeno (jezevcik standard)? Dekuji za odpoved, preji hezky den Talandová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, momentálně nabízíme pouze velikost 80×80, ale děkujeme Vám za typ, můžeme se do budoucna pokusit zavést i tuto variantu, ale je mnoho faktorů, které nabídku ovlivňují. Hezký den, David. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru