Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pohodlná dámská mikina Loap se stahováním v pase

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lucie Soukupová

Dobrý večer, bude tato mikina loap ve větší velikosti než je xs? Moc se mě líbí, ale mám velikost M. Stále sleduji tuto nabídku, ale asi marně. Děkuji předem za Vaši odpověď.

Václav Štemberk - EZO

Dobrý den, bohužel aktuálně již velikost M není k dispozici.

Eva

Dobrý den, prrosím budete někdy mítt i větší velikosti ? Děkuji Eva

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Momentálně Vám bohužel nedokáži říci, zda budou větší velikosti. Doporučila bych Vám tedy, abyste si nastavila zasílání upozornění na budoucí nabídky podniku – kliknete na název podniku a následně vpravo na modré tlačítko „Upozornit na nabídky tohoto podniku“. Hezký den, Tereza

Růžena Ličková

Nemám kartu a placení přes elektronicky přes PC…

Slevomat.cz

Dobrý den, Růženo, pokud nemáte kartu, nemusíte se obávat, máme zde možnost zvolit platbu hotově na pobočce Moneta. Když si vyberete tento typ, zobrazí se Vám variabilní symbol, částka atd., které stačí vytisknout nebo přepsat a stačí už jen dojít s hotovostí na pobočku Moneta Bank. Hezký den, David. :-)

R.Ličková

Nemůžu vyčíst, jestli doručujete na dobírku… Myslela jsem si, že to je česká pošta a zaplatím potom… u přepážky, nebo řidiči… R. Ličková

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Ličková, bohužel typ platby na dobírku u nás nelze, vybrat si můžete buď zdarma odběr na provozovně, či nechat doručit na nějakou z poboček Zásilkovny (1133 poboček) nebo klasiku, kurýra České pošty. Hezký den, David. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru