Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zájezd do Řecka: 10–11 nocí, autobus a trajekt, koupání i výlety za historií

4,6 / 5 CK Máj Řecko (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Sarka

Dobry den v kolonce cena zahrnuje jsou i dva vylety…ale kolecko u nich neni vyplnene, jsou tedy zpoplatneny? ( Albanie, vylet lodi)
Dekuji Sarka L.

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, jedná se pouze o jiný typ odrážky, výlety jsou v ceně :-) Pěkný den!

Sarka

Dobry den odkud je presne odjezd z Prahy?
A ktery apartman je 80m od more, dekuji mnohokrat .
Sarka L.

CK Máj

Dobrý den, jezdí se od Hlavního vlakového nádraží Praha – z magistrály, směr Brno. Penzion Aliki je blízko pláže Zavia, ale v Sivotě je takové množství pláží, že třeba budete nakonec chodit na nějaké úplně jiné pláže :). Hezký den.

Jitka

Dobry den,budou prosim i pozdejsi terminy? Moc dekuji,Jitka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, zatím si nejsme jistí, zda další termíny budou, ale doporučím vám kliknout u nabídky vpravo pod mapou na „CK Máj“ a poté na „upozornit na nabídky tohoto podniku“. Díky tomu vám nic neuteče :-) Krásný den!

peter

Dobrý den lze zaplatit zájezd a další poplatky benefitem plus

CK Máj

Dobrý den, na tuto otázku Vám odpoví přímo ze zákaznické podpory Slevomatu.

Slevomat.cz

Dobrý den, samotný zájezd lze zaplatit Vámi zmiňovanými benefity. Další příplatky se ovšem hradí až později, ohledně způsobu platby za příplatky se musíte domluvit přímo s CK. Hezký den :-)

Pavla

Dobrý den, nikdy jsem nikam necestovala takto přes voucher, a tak bych se chtěla zeptat, kdy se platí příplatky? Jestli je tedy nutné zaplatit vše hned při uplatňování voucheru a uzavírání smlouvy s CK nebo např. další měsíc po vyjasnění, zda budu chtít kajutu pro jednoho a polopenzi a pokoj pro jednoho?

CK Máj

Dobrý den, příplatky se hradí na účet CK. Všechny příplatky, které by jste chtěla, se zapíší do smlouvy ( kajuta, polopenze, pojištění, doplatek za neosazené lůžko ) a hradí se 50% cca do týdne od uzavření smlouvy a 50% měsíc před odjezdem na dovolenou. Hlavně pokud by jste chtěla kujutu, je nutné ji objednat hned, protože před odjezdem nemusí být již volná. Ale např. doplatek neobsazeného lůžka je možný v celé výši uhradit až měsíc před odjezdem, protože do té doby je stále šance, že se přihlásí samotná žena a dojde k doobsazení. Pouze pokud by jste chtěla mít samostatný pokoj a nechtěla by jste mít nikoho dalšího na pokoji, hradí se i tento doplatek (50% do týdne + 50% měsíc před odjezdem). Hezký den, Čepová Jarmila

Lucie

Dobry den,rada bych se zeptala,zda nepridate nejaky cervencovy termin.Dekuji.

CK Máj

Dobrý den, to bohužel ještě nevíme. Pokud ano, byl by to termín 15.-28.7.2018. Ale budeme to vědět až v květnu. Hezký den, Čepová Jarmila

Dagmar

Jak dlouho trvá plavba lodí z Benátek do Řecka

CK Máj

Dobrý den, cesta trvá cca 27 hodin (dle programu – když si rozkliknete program 1 nebo program 2, jsou tam časy). Na lodi jsou restaurace, kavárny. Můžete se pohybovat po několika palubách, slunit se atd. Můžete pozorovat moře, číst knížku (u které si můžete dát třeba kávu, protože na lodi jsou kavárny, popř. bary) a při trošce štěstí jsou vidět i delfíni. Je to pro nás, suchozemce, docela zvláštní zážitek. Hezký den, Čepová Jarmila

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru