Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Oboustranné pěnové matrace Visco v deseti různých rozměrech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

LENKA HAJNÁ

Dobrý den,potřebovaly by jsme 2ks těchto matrací,lze je zakoupit na zaměstnanecké benefity.Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Tato nabídka bohužel do kategorií, na které lze uplatnit benefity, nespadá. Nabídky, na které můžete benefity využít, najdete zde: https://www.slevomat.cz/cafeteria vedle vašeho typu benefitů :-)
Přeji krásný večer!

Ladislav Budinský

Velice se omlouvám za můj názor, ale jak vidím nabídku matrací pod názvem Tropico, tak mi není zrovna moc dobře. Měl jsem již tři jejich matrace a nejdéle na proležení mi vydržela cca 2 měsíce. První po 14 dnech. Pak mi firma, po odeslání třetí, za kterou jsem připlatil 500 Kč, údajně kvůli lepší kvalitě, sdělila, že třetí matrace je po jejich kontrole v pořádku a že reklamaci neuznávají. Při tom u druhé reklamace byl jejich pracovník matraci zkontrolovat u mně doma. U třetí to již odmítli, ale taky reklamaci zamítli. Aniž by mi mi matraci poslali zpět.
Takže ať se na mne jejich pracovníci nezlobí, ale matraci Tropico již nechci ani vidět.

PiCaSo manufactury s.r.o.

Dobrý den, vaše zkušenost nás velmi mrzí. Matrace společnosti Tropico jsou český produkt, který je velmi oblíbený a takovou zkušenost, kterou máte slyšíme poprvé. Pokud se jedná o matraci Visco Baron je potřeba říci, že se jedná o nejlevnější matraci, která je svými parametry velmi limitována, ale i tak je na ni 2 roky záruka. U této matrace je třeba dávat pozor na maximální nosnost. Mnoho zákazníků si tuto matraci kupuje opakovaně. Napište nám, prosím, na email slevomat@horeka-shop.cz Vaši komunikaci s výrobcem při reklamaci a pokusíme se Vaši záležitost dát co nejdříve do pořádku.

Děkujeme a přejeme pěkný den tým PiCaSo

René

Pekný deň, prosím je možné objednať a dodať na Slovensko i rozmer 80 × 210 cm ? Ďakujem za odpoveď.

PiCaSo manufactury s.r.o.

Dobrý den,

tato akce bude příští týden spuštěna na www.zlavomat.sk, takže můžete přímo zakoupit s podmínkami pro doručení na Slovensko. Pěkný den tým PiCaSo

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru