Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí v chorvatském letovisku Omiš: penzion 180 m od pláže a polopenze

3,8 / 5 CK Adria Sun Omiš - Chorvatsko (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika Vališová

Dobrý den, máte volné pokoje v termínu 7.7.-14.7 ? Na pláži jsou nějaké restaurace ?? Vodní sporty..
Děkuji Vališová

CK Adria Sun

Dobrý večer, v tomto termínu máme volné dvoulůžkové i třílůžkové pokoje. Pár restaurací, barů nebo občerstvení u pláže je. Nejedná se ovšem o klasické rušné letovisko s pobřežní promenádou, která by byla obsypána restauracemi. Z vodních sportů je zde možná např. jízda na banánu, vodní skůtr, půjčení loďky atd.

Jana Doleželová

Dobrý den,chci se zeptat,jak si můžu objednat dopravu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, dopravu si můžete objednat přímo v cestovní kanceláři ;) Hezký den, Klára

Dagmar Černá

Dobrý den, je možné ubytování 3 dospělé a 2 děti 11 let s dopravou Jablonec n. N. a polopenzí v termínu 25.8.-2.9.18? A jaká by byla cena? Velice děkuji za odpověď.

CK Adria Sun

Dobrý den, nabídnout Vám můžeme dvoulůžkový a tříůlžkový pokoj. Zakupovali byste 3× voucher. Jedno dítě má 25% slevu z ceny voucheru (platí 5.093,– Kč), druhé dítě 10% slevu z ceny voucheru (platí 6.111,– Kč). Doprava z Jablonce nad Nisou je za cenu 2.500,– Kč/os.

Ladislav Trnčík

Jsem sam.Vsude mate dvojluzkove pokoje i vice.Ja bych musel platit za to druhe neobsazene luzko,a to nechci.Mate nejake jedno misto,kde bych uplatnil voucer?Mob:7042­55601.Dekuji Trncik Ladislav.Kdyby jste neco meli,tak se hlasim na termin mezi 18–25.6.2018,protoze 21.6.mam narozeniny.

CK Adria Sun

Dobrý den, dvoulůžkové pokoje bez příplatku za neobsazené lůžko bohužel nemáme. Vždy je tedy nutné buď zakoupit voucher nebo hradit příplatek za neobsazené lůžko.

Tereza

Dobrý den, je prosím možné ubytování s malým psem?
 Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, pobyt se psem není na penzionu Star povolen.

Nikola

Dobrý den cena za 2 osoby a 1 dítě 3 roky v termínu 18.8–25.8? Je možnost pujceni dětské postýlky a jak je to s parkováním kdyby jsme chtěli jet autem. Je tam někde kousek s ubytování pisecna pláž?Děkuji

CK Adria Sun

Dobrý den, hradili byste 2× cenu voucheru. U dítěte záleží, zda byste pro něj chtěli stravu či nikoli. Jelikož požadujete dětskou postýlku, tak klasickou přistýlku nejspíše nepožadujete? Postýlku je možné zajistit. Písčitá pláž je v Omiši. V Nemiře a zátoce Mala Luka jsou pláže pokryté drobnými oblázky. V případě zájmu nám napište na e-mail adriasun@adriasun ohledně stravy pro dítě, v mezidobí prověříme přesnou cenu za dětskou postýlku.

Josef

Dobrý den, múžete mi prosím spočítat kalkulaci pro 2 dospělé os. a 2 děti 11 a 9 let v termínu 30.6.až 7.7 s polopenzí a aut.dopravou s nástupem v Plzni a kolik bych měl koupit voucherů?

CK Adria Sun

Dobrý den, v tomto termínu máme rodinný pokoj již obsazený. Nabídnout Vám můžeme dva dvoulůžkové pokoje s možností propojení. Platili byste 2× cenu voucheru a 2× 6.290,– Kč. Autobusová doprava z Plzně je za cenu 2.450,– Kč/os. Za děti a autobusovou dopravu byste doplácel u nás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru