Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Permanentní make‑up neboli vláskování obočí

4,3 / 5 Beauty & Care Janat Praha - Smíchov  (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den, najdu někde fotky vaší práce? Na www jsem nenašla… Díky, T.

Beauty&Care Janat

Dobrý den, z duvodu ochrany osobnich udaju, žadne fotky na www nedavame. Vse radi ukezeme na osobni schuzce, Salon Janat

Denda Krehanová

Dobrý den,
je kontraindikací i LÉČENÝ vysoký tlak a proč?
Děkuji!

Beauty&Care Janat

Permanentní make-up
Kontraidikace ošetření – epilepsie, cukrovka, porucha imunity či sražlivosti krve, alergie, nizky či vysoky tlak, těhotenství, rakovina kůže či jizva po karcinomu, užívání léků působící na fotocitlivost (antibiotika, apod.), kardiostimulator.

Aplikace trvalého nalíčení nedoporučujeme provádět při nachlazení a jinem onemocnění, v době menstruace (zvyšená citlivost), po použití alkoholu nebo prostředků zvyšující krevní tlak. Při implantaci pigmentu by mohlo dojit ke zvýšenému krvácení, což je jednou z příčin, proč by barvivo mohlo po zahojení vymizet.

Kateřina K.

Dobrý den, zvažuju vláskování obočí, ale jsem velmi světlý typ – modré oči, bledá pleť, blond vlasy, a teplé odstíny hnědé mi nesluší. Jakou barvu používáte pro světlé typy, prosím? Nechtěla bych, aby tetované obočí bylo zřejmé na první pohled.
Díky předem za info, Katka

Beauty&Care Janat

Dobry den, pridte na osobni schuzku a proberem to na miste. Tak se tezko posuzuje. Janat

Anna

Dobrý den, jak dlouho obočí vydrží?

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno, výdrž obočí je závislá na mnoha okolnostech. Třeba i na tom, jak tuto metodu Vaše pleť příjme. Ale obvykle obočí vydrží minimálně 1,5 let a maximálně 2 roky. Hezký den Jana

Dana G.

Je zvláštní, že k proceduře vláskování obočí nabízíte mj. kávu, když jsem v několika profesionálních salonech v instrukcích četla, že káva se před samotnou procedurou nesmí pít 24 hod. !! Resp. se to kvůli zvýšené krvácivosti při výkonu rozhodně nedoporučuje, to samé černý čaj.

Beauty&Care Janat

Na začatku procedury si zvoli sklenicka vody a potom si dle potreby da kava nebo caj a nebo nic. Vse dle prani zakaznika.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru