Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Božský relax u termálního jezera Hévíz s neomezeným wellness a polopenzí

3,9 / 5 Erzsébet Hotel Hévíz *** Hévíz - Maďarsko (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaroslava

Dobrý den, ve Vaší nabídce pobytu nabídce je napsáno, že se hotel/recepce sami ozvou v případě cestování s pejskem pro více informací. Zakoupila jsem voucher, na kterém je ale odlišná informace – že si mám pobyt s pejskem domluvit PŘEDEM PŘED ZAKOUPENÍM VOUCHERU s hotelem. Což už jaksi není možné … Žádám proto o potvrzení, že ubytování s pejsky možné je a nevznikne tedy žádný problém – a dále žádám o upřesnění, zda mám kontaktovat hotel sama nebo se mi opravdu ozvou.
Děkuji za odpověď a bylo by vhodné Vaši nabídku – její textaci sjednotit s voucherem.

Slevomat.cz

Dobrý den Jaroslavo,
děkujeme za dotaz. Než si pobyt na přesný termín zakoupíte (tím vzniká i rezervace), jsou tam pokyny pro zákazníky ze sekce Jak uplatnit, ať si možnost ubytování s mazlíčkem domluvíte ještě před zakoupením voucheru. Voucher dostanete až po zakoupení, kde tato informace svítí, kdybyste náhodou zapomněla :-) Zkontaktujte prosím hotel.
Nikde jsem nenašla v nabídce informaci, že se hotel ozve sám… Můžete nám prosím dát vědět, kde tuto informaci vidíte??
Děkuji Mariana Slevomat.cz

Iveta Tětková

Dobrý den, vybrala jsem si pobyt v Hevízu od 23.9.2018, provedla online rezervaci, při platbě zvolila platbu převodem, bohužel bylo zamítnuto z důvodu vyšší platby – částka cca 5600,– Jak postupovat dál, termín již je rezervován, ale jak platit? Děkuji za info. Iveta Tětková

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, doporučujeme povolit si limit pro provedení platby v bance a poté to zkusit ještě jednou. Další variantou je platba online platební kartou. Pěkný den

Alena Korbickova

Dobry den maji pokoje balkon. Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den paní Aleno,
pokoje jsou různé, ne všechny mají balkon. Pokud preferujete určitý pokoj, prosím, před zakoupením voucheru se domluvte přímo s hotelem, zda je možné mít Vámi vybraný pokoj.
Přeji krásný den, Adéla

janáčková Libuše

Dobrý den, na slevomatu nabízíte pobyt 7.-11.4.2018, ale ráda bych dvojlůžkový pokoj na delší dobu, Např. na 5 nebo 6 nocí, bylo by to možné?
Děkuji
Janáčková

Slevomat.cz

Hezký den, Libuše,

děkujeme za Váš zájem :) Jistě je možné přijet na delší dobu, ale v tom případě by bylo třeba zkombinovat více variant online rezervací, pokud je volno. Např. koupit si termín 7.-10. dubna a pak 10.-13. dubna – mít tedy dva vouchery. Je ale třeba se skutečně podívat, zda je volno :)

Přeji hezký den,

 Ivča

stana veselkova

dobrý večer je možno přikoupit přistýlku děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den paní Veselková,

pokud budete chtít pobyt s přistýlkou, je nutné obrátit se před koupí voucheru přímo na hotel, kde je nutné ověřit, zda ve Vámi vybraném termínu je volný pokoj, kde je přistýlka k dispozici. Příplatky za děti jsou uvedeny v nabídce:

Dítě do 4,99 let na posteli s rodiči – zdarma
Dítě ve věku od 5 do 10,99 let na přistýlce – sleva 40 %
Dítě od 11 do 13,99 let na přistýlce – sleva 20 %
Max. 1 přistýlka

Přeji krásný den!
 Adéla

I. Bryknerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na cenu vstupu do termálního jezera Hévíz nebo zda je vstup také v ceně. děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý večer paní Bryknerová,

děkujeme za zprávu. V ceně voucheru je vstup pouze do hotelového wellness a posilovny. Další možnosti vyžití naleznete přímo na stránkách města zde http://www.heviz.hu/nabijte-se/wellness-cz.

Přeji krásný zbytek dne
 Adéla

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru