Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zpět do formy – 4týdenní fitness kurz pro ženy

4,5 / 5 Fitness kurzy LovciTuku.cz® (5 poboček) Praha - Chodov  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ria Turanová Doubková

Dobrý den, píšete, že je možnost hlídání dětí , platí to na všech pobočkách ? Jde mi konkrétně o Smíchov. Mám dceru 2,5roku. Předem děkuji za odpověď Ria

Fitness kurzy LovciTuku.cz®

Hezký den Rio,

ano, není problém zařídit hlídání na všech pobočkách a samozřejmě také i na Smíchově. :-)

Hlídání je zpoplatněno 125 Kč/h a vždy by probíhalo v daném fitness centru v dětském koutku a tomu podobných a uzpůsobených místnostech. Dodnes vše probíhá hladce a bez problémů. :-)

Děkujeme za dotaz a přejeme vám krásný den Rio.

Rada Petr, jednatel LovciTuku®

Alena

Dobrý den.
Pochopila jsem, že Váš „kurz“ je určen nejen pro zdatné, ale i začátečníky… Chci se ale zeptat, zda by nevadilo, když by se přihlásila žena nejen s podprůměrnou­/nulovou kondicí (kdysi dost dávno cvičící), ale navíc v dost pokročilém věku (nechce se mi napsat rovnou stará) 😉 Až tak individuální přístup asi očekávat nelze nebo jak to vidíte…? Předem děkuji za seriózní odpověď a srdečně zdravím, Alena

Fitness kurzy LovciTuku.cz®

Hezký den Aleno,

každá dáma má jiné cíle a požadavky. Některá má zájem zpevnit postavu a zvýšit svalovou hmotu, jiná zredukovat tělesný tuk, další zlepšit fyzickou zdatnost apod. V našich kurzech cvičí všichni podle svého tempa a zdravotních možností. Tímto stylem dosahujeme s každou klientkou výsledků, která ona chce. :-)

Začneme s vámi postupně podle toho, co vám fyzická kondice a tělo samotné dovolí. Věk nehraje roli :-) , chodí k nám i dámy kolem 70 let a jsou naprosto spokojené. :-)

Ohledně individuálního přístupu. Cvičení probíhá ve skupince 10 – 13 lidí. V tomto počtu se dá pohlídat správné provedení cviků a kvalita tréninku, tohoto bych se určitě nebál. :-)

Vždycky bude vše záležet na vás. Pokud máte chuť a svoje „proč“, tak se dá zvládnout vše. Nikdy není pozdě začít sportovně a zdravě žít.

Jak se říká," Ve zdravém těle, zdravý duch."

Kdybyste měla další otázky či nejasnosti určitě se nám ozvěte na e-mail nebo nám klidně zavolejte. :-)

Přejeme krásný den Aleno.

Rada Petr, jednatel LovciTuku®

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru