Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2 lísky na animovaný film Můj život Cuketky a krátký loutkový film v Lucerně

4,8 / 5 Kino Lucerna Praha - Nové Město  (mapa) 109 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Burkoňová Eva

Dovoluji si poslat část recenze na tento film, kterou jsem si přečetla dříve než jsem realizovala úmysl, se 4 letým dítětem na film jít. Domnívám se, že upozornění by mělo být zveřejněno, protože upoutávka se tváří tak, jako že se jedná o animovaný film pro děti , tedy jak jsem to na první pohled vnímala já. Příště bych uvítala na Slevomatu opravdu hezký film pro děti, na který bych ráda s 4letým chlapcem do kina šla.

I když vám postavičky v tomto francouzském animáku mohou připadat roztomilé, film rozhodně není určen pro děti. Ne že by byl nějak sprostý nebo brutální (o všech těch traumatizujících zážitcích se jen mluví), ale děti pod 15 let by se v kině prostě nudily. Film je totiž založen na dlouhých pohledech, dlouhém mlčení a občasných pomalých dialozích.

tento film rozhodně je velmi depresivní. Jediné vtipy občas vyplynou z naivního pohledu dětí na svět (tzn. dětští diváci by je nepochopili), a značná část toho, o čem se mluví, je strašlivě smutná. Ale opět: Pouze pokud jsme dospělí a chápeme souvislosti. Protože je to všechno pronášeno s dětskou naivitou (a opravdu výborně zahráno, pokud někoho šíleného náhodou nenapadlo film nadabovat do češtiny).

Možná byste očekávali upozornění, že film je příliš pomalý a vlastně se toho v něm velmi málo stane. Ale v tomto případě to není přílišný problém, neboť celý Můj život Cuketky má bez titulků pouhou jednu hodinu.
Neuvěřitelné se stalo skutkem a tento film, zcela nevhodný pro děti, u nás skutečně bude promítán dabovaný.
http://www.fffilm.name/2017/12/recenze-muj-zivot-cuketky-ma-vie-de.html

S pozdravem Eva

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, mrzí mě, že ve Vás film vyvolal dojem, že se nehodí pro malé diváky. Film je z distribuce zařazen jako rodinný. Tento snímek byl nominován na několik prestižních filmových cen, včetně Oscara, Zlatého glóbu a BAFTA za celovečerní animovaný film a Césara za hudbu.
To, jak daný film každý z nás vnímá, je velmi subjektivní. Nejednomu z nás se už jistě stalo, že film se skvělými recenzemi zkrátka nebyl „to pravé ořechové“ a naopak. Někdo se rozhoduje podle recenzí, někdo podle dojmů z trailerů, někdo třeba má rád práci tvůrců celkově.
Pokud ale máte pocit, že byste si přece jen pohádku neužili, věřím, že si u nás vyberete něco jiného, co bude bavit Vás i Vašeho syna. Hezký den, Klára :)

Andrea Saravanan

Dobry den.
Maji deti nejakou slevu? Popripade je pro dite vstupenka nutna az od urciteho veku?

Dekuji za zpravu.

 Andrea

Kino Lucerna

Dobrý den,
Pokud budete mít dítě na klíně, nepotřebuje vlastní vstupenku. Pokud budete chtít dokoupit jednu vstupenku pro starší dítě přímo v pokladně kina, cena se slevou pro dítě je 109 Kč.

Děkujeme
Kino Lucerna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru