Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Jedinečný pomocník při nachlazení i rehabilitaci: Priessnitzův zábal

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Klaudia Pappová

Dobrý den, do kdy bude nabídka platná? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel nedokáži říct, do kdy bude tato akce trvat. Jakmile však bude zbývat 24 hodin do ukončení, tak se na stránce objeví odpočet. :) Hezký den, Tereza.

Monika Chlupová

Dobry den, take by me zajimala.moz ost objednat i z eshopu.
Dekuji:)

Priessnitzův zábal

Podklady k dalšímu nákupu Vám pošleme do mailu po obdržení vaší objednávky. Budete mít 15%slevu na celkovou doobjednávku. Děkuji.

Klára Křížová

Dívala jsem se přímo na stránky a u nahřívacích polštářků máte:
Třešňové pecky

Polštářek je vyroben z třešňových pecek a prošívané bavlněné látky.

Polštářek je určený zejména do zábalového pásu na krk, ale můžete ho použít také samostatně např. při bolestech hlavy, čelních dutin, únavě očí nebo kloubních bolestech – kotník, loket, koleno. Dle potřeby jej lze použít v teplé či chladné formě. Pohanka je přírodní materiál, který udržuje teplo a zároveň příjemně masíruje.
(proč se v poslední větě píše o pohance? to nikdo stránky nekontroluje?)

Priessnitzův zábal

Dobrý den, děkujeme za upozornění. Ihned jsem popis kontrolovala a máte pravdu, evidentně došlo k překlepu, vzhledem k tomu, že používáme jak pohanku, tak třešňové pecky. Ještě jednou děkuji a chybu ihned opravíme.

EVA

PROSÍM KDE JSOU POBOČKY KDE BY SE DALO ZAKOUPIT
 EVA

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, nikam nemusíte chodit, stačí jen vytvořit objednávku zde na Slevomatu a zvolit si Vámi požadovaný způsob dopravy a platby. Zaplatit zde můžete několika způsoby: Kartou online, přes službu Twisto, bankovním převodem atd. Hezký den Jana

Jana Zábojníková

Dobrý den,mám stejný dotaz jako paní Řehková.dekuji za odpověď do emailu

Priessnitzův zábal

Podklady k dalšímu nákupu Vám pošleme do mailu po obdržení vaší objednávky. Budete mít 15%slevu na celkovou doobjednávku. Děkuji.

Markéta

Dobrý den, asi se zeptám zbytečně, ale nenašla jsem v popisu výrobku výslovně uvedeno, že pás obsahuje i nějakou membránu, která oddělí mokrou část od té suché. Doufám, že to tak je, už z principu Priessnetzova obkladu, ale prostě se zeptám – je nějaká izolace součástí tohoto pásu? Děkuji.

Priessnitzův zábal

Dobrý den, naše víceúčelové zábalové pásy se vyznačují svým třívrstvým složením ( 1,2,3 ), kdy vrchní vrstvu ( 1 ) tvoří vlastní zábal ze 100% bavlny a protialergického rouna, spodní vrstvu ( 3 ) tvoří odnímatelná vložka z tenkého savého materiálu a mezi spodní vrstvou ( 3 ) a vrchní vrstvou ( 1 ) je uložena střední vrstva ( 2 ), nepropustná část pásu, která zajistí neprůchodnost vody materiálem a zároveň udržuje teplo. Děkuji

Řehková

Dobry den, lze k tomuto zakoupit v ramci jednoho postovneho i jiny vyrobek prodejce? V komentarich lide psali, ze ano a ze na tyto dalsi vyrobky dostali 15% slevu. Plati to stale a jak spojit tyto objednavky? Dekuji za odpoved.

Priessnitzův zábal

Dobrý den,
ano, tato nabídka stále platí.
Vyčkejte si prosím na instrukce, které vám pošleme do mailu.
Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru