Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Letní příměstské tábory na koni pro začátečníky i pokročilé od 7 let

4,3 / 5 Farma Pod Mohylou Želešice  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Pavlína

Dobrý den, chtěla bych si od Vás nechat ještě jednou poradit, zda pro dceru (13 let) volit kurz pro začátečníky nebo pokročilé. Dcera už 2× na koni seděla, ale jednalo se spíše o projížďky s doprovodem (na laně), nicméně je přeci jen starší a protože by byla ráda mezi vrstevníky (jak jsem již psala) – potřebujeme poradit který kurz volit pro začátečníky nebo pro pokročilé? Podle popisu se mi mezi kurzy nezdá být rozdíl, ale asi bude v přístupu nebo v dozoru, je to tak?

Farma Pod Mohylou

Dobrý den,
v lekcích je veliký rozdíl a to ten že se v pokročilích cválá a skáče. Takže rozhodně pro dceru nedoporučuji pokročilé. Nýbrž začátečníky. Ke aždému dítětui jdeme individuálně a ještě se nám nestalo že by se děti nudili.
Hezký den, Tereza.

Pavlína

Dobrý den, je možno k táboru přiobjednat jídlo nebo jakou formou řešíte stravu? Pokud je to čistě na rodičích, tak mají možnost si děti donést vlastní oběd, uskladnit ho někde u Vás v lednici a pak si jej ohřát? Příp. poraďte z vlastních zkušeností, co by jste doporučili. Současně se chci zeptat, zda se Vám hlásí spíše mladší děti nebo i sarší? Dcera bude mít v dubnu 13 let (nemá zatím s ježděním zkušenosti) a měla by o tábor zájem, avšak nechce být s malými dětmi, chtěla by být mezi vrstevníky. Děkuji za odpověď. Pavlína

Farma Pod Mohylou

Dobrý den,
bohužel řešit stravu lze pouze tím že bude mít dítě vlastní. Dá se zde uskladnit a ohřát. Co se týče věku dětí bohužel nikdy přesně nevíme, ale věk je dost promíchaný a budou tu i vrstevníci co budou pomáhat s táborem.
Hezký den, Tereza.

Jana

Je tábor s jídlem nebo bez?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, děkuji za Váš dotaz. Jídlo v ceně příměstského tábora však zahrnuto není. Hezký den, Tereza.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru