Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vypoťte se s přáteli: 90 minut privátní finské nebo parní sauny pro 1–4 os.

4,7 / 5 Spa Prague Praha - Chodov  (mapa) 113 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Martina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda bude možné na místě obdržet daňový doklad pro pojišťovnu , i když je služba zakoupena přes Slevomat?
Děkuji!

Milu

Dobrý den.
Ještě jednou prosím: kdy se dá voucher uplatnit? Nevidím nikde žádné omezení, tedy znamená kdykoliv během otevírací doby? Předchozí příspěvky mi nenavazují na obsah nabídky. Děkuji.

Spa Prague

Dobry den, ano je tam chyba na ktore odstranenij sa pracuje. Vouchcer mozete vyuzit v priebehu celej pracovnej doby, ktora je uvedena na nasich web strankach

Katka

Dobry den, kde je prosim uvedeno, ze voucher nelze vyuzit kazdy den viz prispevek vyse (pouze ct,pa)?? V podminkach nic takoveho nemate. V podminkach mate spatne i neco o presunu terminu masaze, pritom v nabidce masaz neni.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, děkujeme za Vaše upozornění, je tam chybka, ovšem už pracujeme na jejím opravením. Voucher můžete využít v průběhu celé pracovní doby, která je uvedena na webových stránkách – https://spaprague.cz/#oteviracidoba. S pozdravem, David. :-)

Anna Řezáčová

Dobrý den,
„Objednávky pouze ve čtvrtek a v pátek od 15.00 hod.“ znamená, že přijímáte objednávky pouze v tuto dobu nebo že lze uplatnit pouze ve čtvrtek a pátek?
Děkuju předem za odpověď.

Spa Prague

Dobrý den.
Znamená, že můžete uplatnit voucher v těchto dnech.
S pozdravem
SPA PRAGUE

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru