Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Solární kosmetika a samoopalovací přípravky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Mirka Bečková

Dobrý den.právě jsem si vyzvedla na poště balíček a po rozbalení jsem zjistila že balíček neobsahuje objednanou kosmetiku https://www.slevomat.cz/akce/1244228-solarni-kosmetika-a-samoopalovaci-pripravky#3413822 ale nějaký masážní bylinný balzám s kaštanem koňským.Rozhodně nebudu nic platit abych odeslala zásilku zpět ale chci své objednané a zaplacené zboží.Děkuji

Vivaco

Dobrý den, paní Bečková, omlouváme se za vzniklou situaci. Chybu samozřejmě napravíme. Telefonicky se s Vámi spojíme a věc vyřešíme.

Mirka Bečková

Moc děkuji za rychlé řešení vzniklé situace a mohu Vás jen doporučit dále.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mirko, jsem ráda, že se vše v pořádku vyřešilo a že jste spokojená. Na profilu jsem Vám nechala malou pozornost ;) Hezký den, Klára

Alena

Děkuji za odpověď, ale pak nerozumím tomu, proč je na přípravku vytištěno:
"pro zhnědnuti NA SLUNCI nebo v SOLARIU? A.

Vivaco

Dobrý den,
na přípravku je vytištěno „pro zhnědnutí na slunci nebo v soláriu“ protože přípravek napomáhá zhnědnutí pokožky, ale neochraňuje před slunečním zářením.

Alena

Dobrý den. Lze použít vaše mléko na opalování do solária, se stejným opalovacím efektem na běžné opalování např.na horách ve vyšších nadmořských výškách (cca 1900)? Díky, A.

Vivaco

Dobrý den, děkujeme za zájem o náš výrobek. Mléko do solária je však určeno pouze pro použití do solárií. Pokud potřejete opalovací prostředek proti běžnému slunečnímu záření, můžete si vybrat z naší široké nabídky:

 https://www.vivaco.cz/opalovani-2044-list

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru