Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Japonsko na talíři: set se 44 sushi rolkami a 2 miso shiru polévky

4,1 / 5 Wasabi Sushi Praha - Nové Město  (mapa) 181 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Mráz

Dobrý den. Chci darovat voucher do restaurace:Japonsko na talíři: (set se 44 sushi rolkami a 2 miso shiru polévky ) Je voucher určen pro 1 nebo pro 2 osoby?
Děkuji

 Mráz

Wasabi Sushi

Dobrý den,
akce je zaměřena pro 2–3 osoby

Veronika Mžourková

Prosím o použití jiné než automatické odpovědi. Rezervaci jsem se snažila v týdnu provést již 3×. Několikrát se i potvrdilo že místo je, jen ne pro zákazníky Slevomatu. Myslím tedy, že vyjádření je na místě pro ty, kteří váhají s objednáním.

Wasabi Sushi

Tohle není automatická odpověď, ale odpověď přímo z restaurace. Rezervace lze provádět na tel.č. nebo na email , vše máte uvedené na voucheru.
Ano restaurace se nespecializuje pouze na zákazníky slevomatu, ale také své zákazníky. Nelze obsadit celou restauraci zákazníky pouze s voucherem, to snad chápete :) Na uplatnění voucheru jste měla delší dobu, tak musíte počítat s tím, že když necháte toto utéct a chcete využít posledních 5 dní, tak to bude náročné.
Jak jsem již uvedla, můžete využít dle instrukcí.
Krásný den

Veronika Mžourková

Voucher jsme dostali jako dárek, uplatnit se nedá jelikož je plno. Komunikace také není na jedničku. Již teď prý nestíhají uplatňovat Vouchery, přesto prodloužili jejich akci o 2 měsíce. Nedoporučuji objednávat.

Wasabi Sushi

Vážená paní/pane. Měli jste 3 měsíce na uplatnění voucheru a honíte to na poslední chvíli. Víkendy jsou již plné a v týdnu vás nikdo neodmítá! Máte také možnost nahlásit číslo voucheru pro uplatnění a využít i po termínu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru