Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Virtuální realita: 1, 3, 5 či 10 vstupů na konzoli HTC Vive i simulátor létání ICAROS

4,7 / 5 Dimension virtual reality Praha - Nové Město  (mapa) 167 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Romana Potůčková

Komunikovala jsem včera přímo s provozovatelem Virtuální reality a bylo mi sděleno, že od února mají soboty zavřené, tedy i celý březen. Prý nařízení shora. Po rozkliknutí na objednávací formulář je to zřejmé, i pondělky a úterky mají červeně (jako obsazené), ale asi mají též zavřeno.

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji Vám za upozornění. Otevírací dobu jsme tedy opravili. Bohužel je možné, že je o nabídku opravdu zájem a tak má podnik obsazeno. Hezký den, Tereza.

Romana Potůčková

V nabídce není uvedeno, že soboty mají zavřeno, takže se nabídka dosti omezuje. ne každý má možnost návštěvy ve všední den či v neděli. Ještě je to omezeno do konce března, takže si myslím, že spousta lidí, co si zakoupili voucher jej ani nevyužije.

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano, v nabídce nejsou žádná omezení a to znamená, že by podle otevírací doby mělo být otevřeno i v sobotu. Smím se zeptat, zda jste tam byla v sobotu a bylo zavřeno a uvedeno, že je zavřeno každou sobotu? V takovém případě bychom nabídku samozřejmě opravili. :) Děkuji za odpověď a přeji hezký den, Tereza.

Tereza

Dobrý den,
také jsem lehce zmatená z postupu uplatnění. Píšete, že v případě permanentky (toto označení není použito v názvu nebo popisu žádné z variant voucheru, ale předpokládám, že se jedná o případ více než jednoho vstupu) je potřeba nechat si do konce února vygenerovat kód. Zároveň ale hned v prvním bodě postupu uplatnění je tento krok popsán jako potřebný pro všechny verze. Je tedy pro 1 vstup potřeba generovat kód, nebo stačí přijít s voucherem až na místo?
Díky Tereza

zaneta Wackenreuther

Dobrý den, moc nerozumím textu, jak to mohu využít. Koupila jsem 3 x voucher pro děti, žádnou permanentku nevlastníme. Pouze chceme vzít tři děti na virtuální relitu,.

 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto, přesně netuším, jakému textu nerozumíte. Jediné co mne napadlo, že Vás zmátla část, která je věnována permanentkám. Koukla jsem se na Vaše objednávky a máte tam 3 × 1 vstup, tedy Vás se týká pouze platnost voucheru do 31. 3. 2018. Tedy tento zážitek musíte absolvovat do 31. 3. 2018. Hezký den Janča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru