Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Prémiová cibetková káva z Indonésie pro náročné požitkáře

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ilona

Cibetky byly uzavřené v malých klecích,kde se dalo sotva otočit…úplně stejné podmínky jako pro kožešinová zvířata či psi v množírnách ..a to mi přijde hrozné.....proč nenadělají Indonésané uzavřené velké klece,kde mohou pak vše posbírat…
A srovnávat hovězí dobytek a prasata s cibetkami ?.....tady jde už totiž o luxus,co se týká ceny.....a nepřevádějte to hned na Vaše zákazníky…psala jsem názor a žádná aktivistka nejsem ,maso jím .Toť vše,názor nezměním.Dohledejte si všichni v archivu pořad z víkendu na ČT2 o Indonésii..­...........pěk­né odpoledne všem i Kapal Api!

Ilona

O víkendu jsem viděla na ČT 2 dokument,jak jsou tyto malá zvířátka vězněna v malých klecích,aby nějací rozežranci v Evropě mohli pít tuto drahou kávu.....měli by to vidět všichni ,kdo si to objednávají a kupují…smutné

Kapal Api

Cibetky jsou v Indonésii považovány za běžná hospodářská zvířata, stejně jako u nás v Česku hovězí dobytek nebo prasata, ale narozdíl od nich, cibetky nejsou určené k lidské potravě.
Pokud nejíte maso, nepijete mléko, pohrdáte vajíčky… tak s vámi musím souhlasit a dát vám zapravdu. Ano je to smutné.
V opačném případě mi přijde zarážející, že bojujete proti obživě chudých indonésanů, pro které je výroba cibetkové kávy živobytím.
Ti rozežranci z Evropy jak nazýváte naše zákazníky jsou ti lidé, díky jejímž penězům si mohou chudí farmáři koupit například léky a nebo poslat děti do školy, protože v Indonésii není povinná školní docházka placená státem a zdravotní péči západního stylu si nemůže dovolit každý.

P.S.: Díky cibetkám, vysoké přidané hodnotě a ceně za tyto produkty je možné, že se zastaví v Indonésii tak problematické a všudypřítomné rozšiřování plantáží palmy olejné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru