Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tisk 10 velkoformátových fotek na lesklém papíře

4,8 / 5 Tiskařík Jaroměřice nad Rokytnou  (mapa) 350 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Hanka

Dobrý den, mohu poprosit a jak objednat, když bych chtěla 5 fotek barevných a 5 černobílých? Je to nějak možné zadat? Moc děkuji za odpověď.

Tiskařík

Dobrý den, bohužel toto v našem systém u zadat nejde. Jediná možnost je, že si fotky upravíte před tím, než je nahrajte do našeho systému. Děkujeme za pochopení.

Petra

Dobrý den,
všechny fotky mám v mobilu a při nahrávání mě u každé fotky (zkoušela jsem na zkoušku) píše že je nízká kvalita, lze i poté dokončit objednávku?

Tiskařík

Dobrý den, ano fotografie jdou určitě použít. Tisk ale nemusí být 100% kvalitní. Pěkný den.

Pavlina

Dobrý den.asi sem udělala něco špatně přišel mi email že mám zaplatit ale já sem tam nezadala žádné fotky.mam to platit nebo jak to tet mám udělat.dekuji za odpověď.vopalkova

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, ve Vašich objednávkách vidím, že vouchery na tisk fotografií jste si objednala a pokud o něj máte zájem, tak je potřeba ho zaplatit. Pokud ne, tak voucher 11.1. 2018 se Vám zruší z objednávek a nebude potřeba nic platit. S pozdravem, David.

Lenka

Dobrý den, je možné zakoupit a uplatnit více poukazů v rámci jedné objednávky? Děkuji. Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, u této nabídky může každý uživatel zakoupit maximálně 10 voucherů. Tato nabídka má dvě varianty, takže celkem voucherů můžete koupit 20 (10 od každé varianty). Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru