Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitky ve Valticích: krojovaný ples na zámku nebo all inclusive zabijačka

4,3 / 5 Penzion Siesta Valtice (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Irena Bergmanová

Dobrý den,zajímal by nás ten ples v zimní jízdarně, nebude tam zima?a máme počítat se společenským oblečením?nebo jak ples bude vypadat,kdo na něm hraje?pro kolik osob je ples pořádán?děkuji za odpověd´.Irena Bergmanová.

Penzion Siesta

Dobrý den,
ples je ve společenském oděvu, jízdárna je vytápěna, hraje dechová kapela a cimbálová muzika, počet cca 500 osob
Vratislav Matyáš

Hana Šmejkalová

Velmi by mě zajímalo,jak je to vlastně u těchto pobytů s tou slavnou slevou.Na tyto pobyty jsou uváděny původní ceny a pak ceny po slevě.Je zajímavé,že za téměř totožné ceny jako ceny po slevě jsou tyto pobyty nabízeny i na stránkách penzionu Siesta.Zakoupily jsme s kamarádkou voucher na Silvestra zde na Slevomatu za stejnou cenu jako byla na jejich stránkách.Byly jsme velmi nespokojenés celkovým průběhem večera..Hodnocení jsem napsala,bohužel se nikde nezobrazilo.Vy­jádření od Slevomatu očekávám.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, tento pobyt má ve své nabídce řadu rozšíření jako třeba prohlídku Křížového sklepa s ochutnávkou vín a krojovaný ples v prostorách Zimní jízdárny Valtického zámku. Hodnocení k nabídce by měla jít vždycky vložit přes hodnocení uplatněného voucheru. Moc mě mrzí, že jste byla nespokojená. Napište nám, prosím, na podpora@slevomat.cz co přesně se Vám nelíbilo a my se Vám pokusíme pomoci. :) Hezký den, Tereza.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru