Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Bruslení pod širým nebem: horký nápoj a hodina dovádění na venkovním kluzišti

4,5 / 5 Salesiánské středisko mládeže – dům dětí a mládeže Brno-Líšeň Brno - Líšeň  (mapa) 75 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda rodinné vstupné o víkendu a prázdninách také zahrnuje horký nápoj? U nabídky není uveden. Současně se chci zeptat, zda na rodinné vstupné mohou přijít 2 ženy + 2 děti nebo je striktně určeno pro pár. A poslední dotaz se týká jak zapůjčení bruslí pro syna – zda máte velikost 46, příp. 47, tak zda se počítá za dítě i 17letý hoch (dlouho nestál na bruslích, tak to chce zkusit)? Děkuji Pavlína

Salesiánské středisko mládeže – dům dětí a mládeže Brno-Líšeň

Zdravím Vás.
O víkendu není horký nápoj součástí voucheru. Vstup platí pro dvě dospělé osoby a dvě děti, tedy i pro Vás. Jeden pár bruslí velikosti č. 47 v půjčovně máme, pokud si jej nikdo nepůjčí před Vámi, tak jej rádi půjčíme.
Hezké dny.
Petr Kopřiva

Klara

Dobry den, jak je to s pujcenim? Dava se nejaka zaloha?

Salesiánské středisko mládeže – dům dětí a mládeže Brno-Líšeň

Zdravím Vás.
V rámci nákupu přes Slevomat máte půjčení zdarma. V půjčovně dáváte pouze kauci – obvykle ve výši 500 Kč, která se Vám po vrácení bruslí samozřejmě vrací. Přijde-li celá rodina a všichni si půjčují brusle, pak se kauce stanoví na základě dohody s pořadatelem. Dnes jsme rozšířili půjčovnu o 29 párů nových bruslí, určitě si vyberete svou velikost.
Hezké dny. Petr Kopřiva

JIndřiška Obrovská

Dobry den, já ale nepotřebuji si pujčovat brusle, mám svoje. A chci se zeptat- ta varianta pro celou rodinu, počíta se např. 2 dospělí a dve deti,,, kolik bude možno teplých nápojů? Take pro celou rodinu 4??? Děkuji Vám za odpoved.

Salesiánské středisko mládeže – dům dětí a mládeže Brno-Líšeň

Zdravím Vás.
Rodinné vstupné zahrnuje nápoj pro všechny členy rodiny. Počítáme 4 členy rodiny. Ať už přijde jeden rodič s třemi dětmi nebo oba rodiče a dvě děti. Teplý nápoj je i pro případné další dítě do 5 let, které má vstup zdarma.
Hezké dny a těším se na viděnou.
Petr Kopřiva

chacho

Dobry den, v cem prosim, spociva ta 31% sleva? Bezne vstupne pro dospeleho je 70 Kc. To je cena za svarak ci caj tak vysoka? Dekuji za odpoved.

Salesiánské středisko mládeže – dům dětí a mládeže Brno-Líšeň

Zdravím Vás.
Svařák stojí 25 Kč, půjčení bruslí je za 50 Kč, se vstupným za 70 Kč je celková cena 145 Kč. Prodej za 99 Kč je o 31% méně oproti uvedenému součtu. Přijďte, ochutnejte dobrý svařák, vyzkoušejte nabroušené brusle a uvidíte.
Hezké dny.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru