Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Balíčky neperlivých vod VOSS: čistá artézská voda z Norska co má styl

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tomáš Formánek

Podvod na lidi,kdo koupí neprohloupí😂😂😂😂😂

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Mrzí mě, že si to myslíte. Za tuto cenu si však můžete koupit 3× 500ml balení a cena je tedy výhodnější oproti jiným nabídkám na českém internetu. :-) Hezký den, Tereza.

Michal

Dobrý den,

nějak se z těch pohádkách začínáte ztrácet.. Zde jsou 2 věty z popisů Slevomatu:

VOSS je nejčistší voda na světě pocházející z panenského prostředí Severního Norska.

Artézská voda VOSS pochází ze zdroje v nedotčené přírodě jižního Norska a její čistota je nesrovnatelná s ostatními vodami.

Jde vidět, že bájnost vody je opravdu tak bájná, že ani nevíte, zda je tedy ze severu, či jihu.. V každém případě jde vidět, že účelem je hlavně napsat dlouhou pohádku. Aneb, marketing je to, co prodává, jestli je to pravda, či ne nerozhoduje.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale. Děkujeme za upozornění, už jsme tu chybu v textu opravili. :-) Někteří zákazníci si tuto vodu rádi koupí, protože ji chtějí vyzkoušet nebo jim třeba nechutná voda, která teče z našich kohoutků. Naším cílem tedy určitě není psát dlouhé pohádky, ale abychom našim zákazníkům dali co nejvíce potřebných informací o tomto nápoji. Hezký den, Tereza.

Pavel Eschler

Dobrý den, mám pár nejasností: 1) arteská voda se nachází i na našem území, např. v Plzni se používá pro vaření piv jako je Gambrinus, proč tedy tuto vodu dovážíte z Norska? 2) Oficiální distribuce Norského producenta prodává lahev 500ml za přibližně 26Kč, dokážete mi prosím zdůvodni Vaši akční cenu kdy stejná lahev vyjde na 53Kč?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, v Norsku je nedotčená příroda a tamní voda má navíc jiné složení než ta naše, její dovoz tedy rozšiřuje již existující nabídku v ČR. Na Vaší druhou otázku Vám odpovím, že zboží ze zahraničí mnohdy není vůbec distribuováno do ČR nebo je drahé poštovné. Pokud si vodu zakoupíte u nás, tak Vám také bude mnohem rychleji doručena a případná reklamace bude mnohem rychleji vyřešena. Hezký den, Tereza.

Alena Vonašková

Já se moc omlouvám vodu si kupuji ale prodává se jen ve skle za 2,98€ v plastu jsem ji nikde neviděla proto mám otázku zda je voda originál děkuji ta odpověď

MegaSladkosti.cz

Dobrý den, voda je 100% originál, vyrobena v Norsku firmou Voss. Nemusíte mít obavy. Krásný den

Tereza Adamcová

Dobrý den, omlouvám se, pokud jsem to přehlédla, ale nikde nemůžu najít, dokdy tato akce trvá? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Terko, nic jste nepřehlídla. Tati informace je stále pořád ve hvězdách, ale nemusíte se ničeho bát. Cca dva dny před ukončením nabídky objeví odpočet dnů nebo počet. Hezký den a krásné svátky Jana

Dan

Dobrý den, je voda ve skleněném obalu? Děkuji.

MegaSladkosti.cz

V plastovém obalu.

Jarda

Dobrý den, není cena nějak zbytečně nízká? Chápu že jde o slevu, ale 1,5l vody za 159 kč… Vždyť proděláte!

Slevomat.cz

Dobrý den, Jardo, chápeme, že v dnešní době je všechno předražené a proto jsme tu my, abychom dělali lidem radost. S pozdravem, David.

Jarda

Dobrý den, pravděpodobně jde o chybu, při prodeji 1,5 litrů čisté vody za 159 kč asi dost proděláte. Adekvátní cena po slevě by měla být minimálně 359 kč. Neděkujte mi za upozornění :)

Slevomat.cz

Dobrý den Jardo, voda se sice získává hluboko ze země, ale 359 Kč by bylo opravdu hodně. :) I tak ale věřím, že tento výrobek má krásnou přidanou hodnotu, stylový design lahve, do níž můžete navíc přisypat čerstvé ovoce. VOSS je navíc údajně nejčistší voda na světě pocházející z panenského prostředí Norska. Získává se z hlubokých podzemních vrstev, kde je přirozeně filtrovaná a chráněná před venkovním prostředím. Hezký den, Tereza.

Marcela Vlková

Dobrý den,
jaké číslo označení plastu má lahev VOSS: čistá artézská voda?

ŠÁRKA BERNADYOVÁ,MUDr.

Zdravim,daji se vody vyzvednout v primo u vas ve Stare vsi?

MegaSladkosti.cz

Bohužel ne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru