Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

BIO kořen Maca: Blahodárný prášek vhodný při dietách, menopauze a tréninku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jitka

Dobrý den. V textu uvádíte, že Maca obsahuje hodně bílkovin. Je vhodná k užití a doplnění bílkovin i po tréninku večer, nebo je to vzhledem k doplnění energie nevhodné?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, ano, Maca obsahuje dost bílkovin, ale především se řadí mezi potraviny, které nás dobijí energií, proto je vhodné, popíjet nápoj buď ráno při snídani nebo právě před tréninkem :-) krásný den

Iva Nováková

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako paní Kateřina před 15 dny. Pokud budu uzivat 1 lzicku denne na podporu energie a imunity nebude to mit vliv na moji váhu? Proč neodpovídáte?
Iva Nováková

Via Naturae

Dobrý den,Váš dotaz je samozřejmě na místě, ale můžeme Vás uklidnit. Protože maca obsahuje naprosté minimum tuků, tak její vliv je v tomto směru nulový. Naopak – protože Vám dodá energii, tak Vaše tělo nebude mít potřebu si ji dohánět ve formě „laciné“ energie z jídla nabitého cukry a tuky.

Kateřina

Pokud budu uzivat 1 lzicku denne na podporu energie a imunity nebude to mit vliv na vahu – myslim tim pribirani pokud zrovna nemohu cvicit? Dekuji.

Via Naturae

Dobrý den,
omlouváme se za opožděnou odpověď. Váš dotaz je samozřejmě na místě, ale můžeme Vás uklidnit. Protože maca obsahuje naprosté minimum tuků, tak její vliv je v tomto směru nulový. Naopak – protože Vám dodá energii, tak Vaše tělo nebude mít potřebu si ji dohánět ve formě „laciné“ energie z jídla nabitého cukry a tuky.

Anna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Není ve výrobku Bio kořen Maca moc cítit ten velký obsah vitamínu B?

Via Naturae

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Protože je maca připravena z kořene této rostliny, tak je její chuť poměrně výrazná a „béčko“ z ní cítit není.

V případě dalších dotazů jsme Vám k dispozici.

Michaela

Dobrý den, je možno si k nabídce Maca na stránkách prodejce koupit ještě další výrobky, které nejsou na Slevomatu nabízeny? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Michaelo, určitě si můžete přikoupit další výrobky na stránkách prodejce, které na Slevomatu nenabízíme, ovšem ne v rámci jedné objednávky :-) hezký den

Táňa Dudová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, na jak dlouho vydrží 250 g balení? Děkuji

Via Naturae

Dobrý den,
při plném dávkování, tj. 3× denně 1 kávová lžička, je tento balíček na 2 týdny. Pokud však budete macu užívat jen pro zpřestření a doplnění energie, vystačí Vám na delší dobu. Trvanlivost je rok, takže se nemusíte bát, že by Vám měla projít.
Krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru