Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pošlete špíčky k ledu: 5× bezbolestné ošetření kryolipolýzou

4,4 / 5 Studio estetické kosmetiky Ostrava  (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Ivis Koki

Dobry den.A kde to v te Ostreave je zabreh nebo nekde u Ikee nejsem z Ostravy?A ,kdyz to je v 2 .patre je tam vytah?dekuji

Studio estetické kosmetiky

Přeji pěkný den,
Ostrava -Hrabůvka a je zde výtah.

Ivis Koki

Dobry den .Na youtube rikaji ,ze na tuto proceduru muze chodit jen clovek co ma tuk v tele jen BMI zvyseny o 10kg.kdyz ma vice tak nemuze pry nato chodit.odepiste jak to je dekuji.o kolik kg muze mit clovek vice?

Studio estetické kosmetiky

Přeji pěkný den,
neřekla bych,že nemůže,ale čím více kil navíc,tím větší boj s nimi.Jde to pomaleji ,protože musíte zároveň upravit vše.

Hana Mohylová

pěkný večer, jak často je třeba absolvovat tento proces, jestliže voucher obsahuje 5×60 minut? 1× za měsíc…1× za týden? jestliže se má voucher vybrat do 30.3.2018 děkuji H.

Studio estetické kosmetiky

Přeji pěkný den,
voucher musite do 30.3.2018 doručit na salon,jinak na využití máte do konce roku:O)) Ošetřuje se co 3 týdny po 2 partiích.

Karin

Dobrý den kolik kg se dá zhubnout

Slevomat.cz

Dobrý den, Karin, toto je velice individuální. Vše záleží na obsahu tuku v těle a v partii, kterou si vyberete. Ale již po první proceduře se množství vašeho podkožního tuku sníží až o 30 %, přičemž výsledek uvidíte už po jednom až dvou měsících. Hezký den Janča

Vladimíra

Dobrý den,
jsou nějaké kontraindikace?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíro, ano, uvedené kontraindikace jsou u: těhotné a kojící ženy, epilepsie, nádorová onemocnění, akutní zánět nebo infekční choroba, srdeční či ledvinová onemocnění, vážná cukrovka, potíže s krvácivostí, srdcem, mozkem, páteří nebo krčními uzlinami, voperované zařízení vysílající pulsy,implantáty (včetně plastických), ošetření břicha se nesmí provádět v případě menstruace, změna vnímavosti tepla,přirozeně vysoká teplota a atopický ekzém. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru