Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zvěčněte svou krásu: fotografie z dílny Mikyho Sütö

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Grigory Bilynets

Dobrý den, máte ještě, prosím, termin 2.03.2018., odpoledne (Chodov)?
Jde o rodinné focení.

Děkuji,
 G.

Michal Sütö

Dobrý den, termín je zatím volný

Jana Těsnohlídková

Dobrý den. Mám dotaz, je možné – případně za jaký příplatek, pokud by byl volný termín 27/2/2018, abych měla fotky hotové do 2/3/2018? Padla mi domluvená schůzka na focení a Vaše fotky jsou krásné.

Michal Sütö

Dobrý večer, momentálně je 27.2. volno v 17 hodin v ateliéru Chodov, kde se fotí u bílého a tmavého pozadí + možnost využít i focení pod sprchou. Náhledy posílám do 2 dnů a upravené fotografie mohu za poplatek 1 000,– Kč poslat po Vašem výběru také do 2 dnů. Termín jsem nyní zablokoval a vyčkám na případnou reakci do zítřejšího večera. Poté termín odblokuji. Děkuji za případný zájem :-)

Lucie

Dobrý den,
ráda bych využila opětovně vaších služeb, jen bych se chtěla zeptat, zda by bylo možné domluvit dřívější hodinu focení? Jedná se mi o to, že focení by se týkalo i ročního dítěte. Předem děkuji za odpověď.

Michal Sütö

Dobrý den, kontaktujte mne prosím na e-mailu s vašim návrhem termínu focení.

Honza

Dobrý den, rád bych se zeptal, jakým způsobem lze uhradit příplatek za vizážistku. Při objednání tato možnost není. Děkuji za odpověď

Michal Sütö

Dobrý večer,
prosím kontaktujte mne prostřednictvím emailu, kde se domluvíme na termínu focení i vizážistce. Děkuji.

Honza

Dobrý den, rád bych koupil voucher jako dárek, jen se chci dotázat na možnost vizážistky za příplatek. Není možnost přidat tuto službu do objednávky. Jakým způsobem ji lze objednat? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo, voucher na, který se dotazujete obsahuje pouze focení, s možností osobní vizážistky bych kontaktoval přímo Ateliér DigiFoto. S pozdravem, David. :)

Lucie Koštýřová

Dobrý den, měla bych zájem koupit váš voucher jako vánoční dárek pro sebe a svého přítele. Chci se zeptat, vy píšete, že dostaneme 5 retuš. fotografií a ty zbylé (nepovedené) také, nebo už ne? Děkuji.

Michal Sütö

Dobrý den, všechny vydařené fotografie získáte bez loga a úprav v náhledové velikosti. Viz. Popis balíčku 😉

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru