Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zažeňte hlad italskými dobrotami: Pizza nebo pasta dle výběru pro 2

4,5 / 5 Pizza nebo pasta bistro Praha - Košíře  (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Voucher jsme dostali a máme,podobnou zkušenost.Pan od rozvozu si naúčtoval 50kč a byl dost arogantný.Nikde se neuvádí,že při využití vouchru není možný rozvoz zdarma.Nedopo­ručuji!

Pizza nebo pasta bistro

Hezký den, rozvoz zdarma je pouze u objednávky za normální ceny a ne na Slevomatu. Je to v podmínkách napsáno. Jedná se o osobní převzetí a nebo se pak rozvoz platí. Všude je napsáno při vyzvednutí, možná je to špatně vyložené v příští akci bude doplněna informace, že se to nestahuje na rozvoz zdarma. Kdyby to tak bylo, tak bychom tam nemohli dávat tak chutné suroviny jako dáváme. :) Děkujeme, Pizza nebo Pasta bistro

Silvia Kolátová

Dobrý den.Dnes jsme v poledne byli na provozovně,chtěli jsme objednat pizzu na večer a bylo nám řečeno,že budeme muset zaplatit 50Kč za dovoz i když bydlíme v lokalitě kde je rozvoz zdarma.Poprosím o vysvětlení.
Děkuji.

Pizza nebo pasta bistro

Hezký den,
rozvoz zdarma je pouze u objednávky za normální ceny a ne na Slevomatu. Je to v podmínkách napsáno. Jedná se o osobní převzetí a nebo se pak rozvoz platí. Děkujeme, Pizza nebo Pasta bistro

Klára

Dobrý den,
při uplatnění voucheru je též možný rozvoz pizz zdarma jak uvádíte ve vaší nabídce? Bydlíme v lokalitě,kterou popisujete.
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, ano jak je zmíněno, rozvoz je zdarma do 7 km od bistra. Hezký den, David. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru