Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Stylové batohy Nugget a Meatfly do města i na sport

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petra

Dobrý den,
je prosím možný i osobní odběr? nejlépe Olomoucký kraj děkuji Petra J.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, osobní odběr je možný na pobočkách: MeatFly Prostějov: Dukelská Brána 25/7, Prostějov – OC Zlatá brána; Meatfy: Pražská 255/41, Olomouc; Nugget store: Polská 1, Olomouc. Krásné Vánoce :-)

Klára Colakidisová

Dobrý den, stíháte ještě batohy do pátku doručit, pokud objednám a zaplatím hned?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, doručení trvá 4 až 6 pracovních dní od přijetí platby, tudíž se obávám, že do pátku se zboží doručit nestihne. Hezký den :)

Darina

Dobrý den,jsou vhodné i do školy+6 třída?Jde mi o to aby batoh něco vydržel.A je možnost dodání ještě do Vánoc.Děkuji Vám

Slevomat.cz

Dobrý den, Darino, batohy této značky jsou všestranné a určitě je hojně využije jak školák základní školy, tak i té střední :-) možnost dodání do Vánoc už je věc trochu více nejistá – zboží Vám může být doručeno od GLS za poplatek 60 Kč, doruč.spol. má na vyřízení 4 pracovní dny, tudíž pokud objednáte nejpozději v pondělí, batoh by měl být doručen ve čtvrtek nebo pátek :-) ovšem není to garantované. Garance doručení do Vánoc je pouze při přijetí platby nejpozději do 13. 12. 2017. Každopádně přeji hodně štěstí, Anička

Marcela Rosecká

Dobrý den,nemohu se rozhodnout který batoh vybrat.Když bych si vybrala ten 20l a při osobním odběru pak zjistila, že mi nevyhovuje a chtěla ten větší, bylo by možné ho vyměnit a doplatit?Děkuji.

MeatFly

Dobrý den,
Ano možné by to bylo, ale musíte počítat s tím,že na prodejně bude cena batohu jiná.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru