Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Škola smyku: krizové brzdění, vyhýbání se překážkám, zvládnutí smyku

4,6 / 5 DriveWell Praha - Řepy  (mapa) 98 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Blanka

Dobry den, jizda zrucnosti a jizda na skid-caru se jedou ve vlastnim nebo vasem aute? Na strankach mate uvedeno vase auto a na slevomatu vlastni? Myslite, ze je toto vhodne i pro zkuseneho ridice? Predem dekuji za odpoved.

DriveWell

Dobrý den, děkuji za upozornění a nesrovnalost opravíme. Veškeré disciplíny, kromě jízdy na skid-car, probíhají na vozidle účastníka. Je to z toho důvodu, aby si mohl vyzkoušet vlastnosti vozidla, ve kterém se vyskytujete nejčastěji. Skid-car probíhá na našem vozidle, protože má speciální kolečka simulující přetáčivý smyk.
Myslím si, že kurz je vhodný i pro zkušené řidiče, protože mají možnost vyzkoušet si chování vozidla v krizových situacích.
V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem, Tým DriveWell

Petra Hynková

Dobrý den,
termíny kurzu zatím nejsou k dispozici, budou se konat také o víkendech? Děkuji Petra Hynková

DriveWell

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz.
Termíny kurzů budou pouze víkendové. Zahájení sezóny bude v dubnu a konec v říjnu. Kurzy budou probíhat vždy jeden víkendový den jednou až dvakrát do měsíce. Vypsány budou dva termíny v daný den a to od 9:00 a 14:00. Termíny budou zveřejněny na stránkách www.drivewell.cz na přelomu ledna/února. Po zakoupení voucheru je nutné vybraný termín zarezervovat- zaslat email s číslem poukazu, jménem a telefonním číslem účastníka a vybraným termínem minimálně týden před konáním akce. V případě doplňujících dotazů či nejasností nás neváhejte kontaktovat také emailem: info@drivewell.cz
Hezký den,
Tým Drivewell

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru