Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Elegantní šperky pro dámy Swarovski components

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Renata Fryčková

Dobrý den, budou ještě někdy i vyprodané kousky? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Renčo, odpověď je ještě ve hvězdách, ale pokud nechcete přijít o další nabídky od tohoto poskytovatele, mám pro Vás typ. Nastavte si odběr novinek. ;) Hezký den Janča

Dana Vokáčová

Dobrý den, je možné za příplatek objednat delší řetízek (50cm nebo 55cm)? Přívěšek jedno srdce a jaká by byla prosím cena. Děkuji za vaší rychlou odpověd.

Marko-Bijou

Dobrý den , máme 50 cm + adjusta 5cm . Dohromady tedy 55 cm. Ale můžeme Vám dát i 60 cm. Prosím zavolejte nám na pevnou linku číslo Vaší objednávky, abychom mohli správně a co nejrychleji Vaši objednávku ještě dnes zkompletovat a poslat. Číslo je 222351211.

Děkujeme

Nikola

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když si náhrdelník objednám dnes (nebo zítra), stihne přijít do 22. prosince? Předem děkuji

Marko-Bijou

Dobrý den, obálku bublinkovou jako doporučený dopis zasíláme do 24 h. Vše máme skladem. Doporučené dopisy zatím naštěstí nemají zpoždění, protože je nosí poštovní doručovatelky. Zatím tedy zásilky chodí do dvou dnů. Pokud objednáte dnes, odešleme zítra a tedy v pátek nebo v pondělí byste měla zásilku přebírat.

Pěkný večer Nikolo :-)

Ada

Dobrý den, je možné za příplatek objednat delší řetízek (55cm nebo 60cm)?

Marko-Bijou

Dobrý den, musím se podívat ve skladu, jestli máme takový, který by byl použitelný k těmto přívěskům. Prosím napište nám do emailu na Vás kontakt. Dáme Vám zítra dopoledne vědět.

Pěkný večer

Lucie Lůca

Dobry den je mozne si zbozi prijit vyzvednout osobne a podivat se na ostatni veci.Dekuji za info a preji krasny den

Marko-Bijou

Dobrý den paní Lucie, samozřejmě si můžete vyzvednout zboží osobně :-)

Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru