Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dobrodružný pobyt na hradu Svojanov vč. prohlídky + 2 děti do 6 let zdarma

4,6 / 5 Hrad Svojanov Východní Čechy (mapa) 179 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
pettra

Dobrý den,je ještě možná rezervace na červen?Děkuji

Hrad Svojanov

Dobrý den, záleží na tom, jestli máte poukaz na víkend nebo na všední dny. Požadavky pošlete, prosím, na info@svojanov.cz
Květa Korbářová, Hrad Svojanov

Novotná Lenka

dobrý den,je možné uplatnit poukaz na dvě noci ze soboty na neděli,z nedělě na pondělí? Měla bych zájem o 2× dvouluž.pokoj v termínu 11.8.-13.8.2018,máte vol­no?

Hrad Svojanov

Dobrý den, ano je to možné. V uvedeném termínu jsou prozatím ještě volné pokoje.

Helena

Dobrý den, bylo by, prosím vás možné vystavit na voucher fakturu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Helčo, Pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsaní platby výjimečně počkáme týden.
Hezký den, David. :-)

Martin Juřeček

Dobrý den,
budete mít tuto nabídku pobytů i o letních prázdninách ?
Díky Juřeček

Hrad Svojanov

Dobrý den, ano, nabídku pobytů na letní prázdniny připravujeme, na Slevomatu se objeví pravděpodobně ještě během dnešního dne.

Eva Snížková

Dobrý den, ráda bych se zeptala na dostupnost pokoje pro rodinu 2 dospělé + 2 děti (věk 5,5 a 7,5 let) v termínu od neděle 6.-8.5.2018 (2 noci). Děkuji mockrát předem za odpověď. S pozdravem, Eva Snížková.

Hrad Svojanov

Dobrý den, paní Snížková, v uvedeném termínu máme volný poslední čtyřlůžkový pokoj. Pokud budete mít zájem o závaznou rezervaci, kontaktujte nás prosím na e-mailu info@svojanov.cz, případně na tel. 461 744 124. Dě­kujeme.

Valehrachová Silvie

Dobrý den,rádi bychom k Vám přijeli v termínu od 21,5–23,5,,je možné si v případě zájmu dokoupit ještě jednu noc,tedy do 24,5? kolik by tato noc stála? děkuji za odpovědˇ,Valeh­rachová Silvie

Hrad Svojanov

Dobrý den, dokoupení pokoje na další noc je možné, cena dvoulůžkového pokoje činí 1400,– Kč + případně doplatek ve výši 210,– /os. za poĺopenzi.

Dana Čajanová

Dobrý den,máme zájem o pobyt v termínu od 30.3.- 2.4.2018 pro dvě osoby. Kolik nás tento pobyt bude stát a jaké jsou ještě další možnosti vyžití? Děkuji Čajanová Dana.

Hrad Svojanov

Dobrý den, k ceně voucheru připlatíte jednu noc za 1 400,– Kč / pokoj + případně stravování. Konkrétní cenu Vám na požádání sdělí pracovnice hradu na našich kontaktních místech. V uvedeném termínu máme poslední dva volné pokoje, proto případně doporučuji provést rezervaci co nejdříve.
Co se týče dalšího vyžití, hrad se nachází v rekreační oblasti. V nedalekém Bystrém je možnost koupání v bazénu se Slanou vodou (našim ubytovaným tam je poskytnuta sleva).
V okolí Svojanova se nachází spousta zajímavých míst. Určitě bych doporučil návštěvu Kunštátu, kde kromě jeskyní Blanických rytířů je krásný nově zpřístupněný zámek, který vás překvapí bohatými sbírkami a možností prohlídky sklepení. Dále Boskovice se zámkem, zříceninou hradu a pěkným centrem. Případně ještě dále jeskyně Moravského krasu. Opačným směrem pak město Polička s rodnou světničkou Bohuslava Martinů na vrcholu kostelní věže a s gotickými hradbami.
Co se týče pěších výletů, nedaleko od hradu, ve Starém Svojanově, stojí gotický kostelík sv. Mikuláše s unikátní původní výzdobou (lze domluvit předem i prohlídku). Na protilehlém návrší od hradu se nachází vesnice Hlásnice s krásnými výhledy na hrad a za hlásnicí je kaple sv. Magdaleny, opět velmi pěkné místo s krásnou přírodní krajinou. Případně vám rádi poradíme na místě, kudy nejlépe na pěší výlety.

Libor

Dobrý den, pokud si koupíme voucher je možnost si připlatit za pokoj s vlastním soc.zařízením. Žena je prak.nevidomá a má problémy s orientací. Máme také fenku stř.vzrůstu ale je plně socializovaná, poslušná. Děkuji za odpověď

Hrad Svojanov

Dobrý den, z takových důvodů Vám rádi poskytneme pokoj s vlastním sociálním zařízením bez příplatku. Jen bývá často obsazený, proto doporučuji rezervaci předem s dostatečným časovým předstihem.

jana

Dobry den,mame velkeho clena rodiny – nemeckou dogu!Bez ni nedame ani ranu…je mozne ji za priplatek s nami ubytovat?Je plne socializovana,od stenatka je v byte…😉 Dekuji Jana

Hrad Svojanov

Dobrý den. Ubytování pro vychované pejsky není problém, pejsky ubytováváme zdarma. Až budete dělat rezervaci, pište prosím na hrad@svojanov.cz , budu už vědět, že jsem Vám to slíbil:-)

Dana Petranová

Dobrý den, zkoušela jsem se k vám dovolat na všechna tři uvedená místa. Chtěla bych vámi nabízený termín od neděle 11. března do čtvrtka 15. března pro dva dospělé (babička, děda) a dvě děti, věk 13 a 5 let. Prosím o sdělení ceny pobytu, děkuji, Dana.

Hrad Svojanov

Dobrý den,
v uvedeném termínu máme volné pokoje. Zakoupíte si dva vouchery za 2699,– a k tomu doplatíte buď 400,– / starší dítě / přistýlka nebo 500,– Kč / starší dítě / pevné lůžko, mladší dítě má ubytování zdarma. Dětem můžete případně přikoupit polopenzi za 160,– Kč / dítě / noc, ale to už je na Vašem zvážení. Po ukončení dovolené jsme již k dispozici na všech uvedených kontaktech.

Michaela Vrbova

Dobry den, mate v březnu ještě nějaký volný víkend? A je možné ubytováni pro 2 dospělé osoby a 4 děti vek 10,7,2 let a 6 měsíců? Dekuji a pěkný den Michaela Vrbova

Hrad Svojanov

Dobrý den, o březnových víkendech jsou volné termíny k dispozici a ubytování ve vaší sestavě nebude problém. Kontaktujte prosím info@svojanov.cz . Prosím Vás zároveň o trpělivost, neboť do 15. ledna čerpají zaměstnanci správy hradu dovolenou a maily vyřizují ve volném čase. Děkuji za pochopení.

Michaela Vrbova

Dobry den, které víkendy mate ještě volné v březnu? A je možné ubytováni 2 dospěli a 4 děti 10,7 a 2 roky a 6 měsíců? Dekuji a pěkný den Michaela Vrbova

Hrad Svojanov

Dobrý den, volný termín pro vás najdeme o každém březnovém víkendu, jen prosím napište svůj konkrétní poždavek na info@svojanov.cz .

Kamila K.

Dobrý den, během týdne jsem psala 2× mailem dotaz na ubytování v květnu. Bohužel zatím bez odpovědi.
Chtěla bych voucher na pobyt koupit pro rodiče k 40. výročí svatby.

Hrad Svojanov

Dobrý den, prosím mějte strpení, zaměstnanci hradu v těchto dnech čerpají řádnou dovolenou.

Petr Klauda

Dobrý den, rád bych koupil pobytový voucher jako dárek k vánocům. Chci se zeptat, zda jsou ještě volné termíny na květen nebo červen 2018, ideálně o víkendech. Děkuji.

Hrad Svojanov

Dobrý den, víkendové termíny v květnu a červnu volné jsou.

Alena

Dobrý den, chci se zeptat jestli je u vás možné ubytovaní s malým 3 kg pejskem? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, mám pro Vás dobrou zprávu, ano, je to možné :-) Po domluvě s recepcí hradu je psům menších plemen umožněn pobyt dokonce zdarma. Hezký den přeje Anička

Marie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jaká je možnost ubytování naší rodiny – 2 dospělí a 4 děti (1,7,11 a 15let)?Děkuji

Hrad Svojanov

Dobrý den, pro rodiny máme k dispozici čtyřlůžkový pokoj s možností další přistýlky. Ubytování pro tři starší děti je třeba doplatit při příjezdu, za pevné lůžko 500,– Kč/lůžko/noc, za přistýlku pak 400,– Kč/noc. Je také možnost doplatit pro děti stravování v hradní restauraci – cena dětské polopenze je 160,– Kč na den.

Helen Harper Bartos

Dobrý den,kolik se účtuje za třetí dítě 10let? Dá se dobře zaparkovat i v zimě? Byl by eventuelně volný pokoj v termínu 28–30.12.2017? Předem děkuji za odpověď. Helena

Helen Harper Bartos

…a už vidím. Ubytování až od ledna :)

Hrad Svojanov

Dobrý den, možnost ubytování na Hradě Svojanov je až od 1. 3. 2018. Za třetí dítě doplatíte 400,– Kč za noc za přistýlku (případně 500,– Kč/noc, pokud půjde o pevné lůžko), cena dětské polopenze v hradní restauraci je 160,– Kč na den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru