Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Retro dovolená v Tatrách: program od referentů i promítání filmu Anděl na horách

4,8 / 5 ATIS a.s. Tatranská Lomnica - Slovensko (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana

Dobrý den, měla bych zájem využít zářijový termín a mám dotaz, zda se musí pobyt zaplatit najednou v plné výši.

ATIS a.s.

Dobrý den, Hanko,

platbu je bohužel nutné provést najednou, není možné ji rozdělit na zálohy.
Hezký den, Hana Tomčíková ATIS s.s.

František

Dobrý den, kolik by stál pobyt pro jednoho ? Jsem sám důchodce 66let.

ATIS a.s.

Dobrý den, Františku, pokud chcete jet sám, tak si zakoupíte 1 voucher pro osoby starší 50 let. Cena je různá dle termínu 6 890 Kč v termínu 28.4.-5.5.18 nebo 7 890 Kč v termínech 11.8.-18.8.18 a 8.9.-15.9.18 a v CK Atis doplatíte příplatek za neobsazené lůžko v pokoji 890 Kč pro termín 28.4.-5.5.18 nebo 990 Kč pro termíny 11.8.-18.8.18 a 8.9.-15.9.18.
Takže celková cena bude 7 780 Kč nebo 8 880 Kč. Hezký den Hana Tomčíková

Molnár

Dobrý den. Mnel bych zájem o dovolenu.Jak je to s platbou? Nakolik jsem sám? Děkuji Marek

ATIS a.s.

Dobrý den, pane Molnáre, platbu můžete provést převodem na účet Slevomatu. Pokud budete cestovat sám, bude nutné poté v CK Atis doplatit ještě příplatek za neobsazené lůžko v pokoji (890, resp. 990 Kč/ pobyt – dle termínu). Hezký den Hana Tomčíková

Lucka

Zdravím- byli jsme u Vás a můžu jen doporučit- úžasná sranda, krásný výlety, ranní rozcvička – i pyžamová, sjezd Dunajca na pltích+ ochutnávka slovenské vhisky, úklid kolem zotavovny, soutěž o nej guláš, úžasná majitelka, která celý týden vedla všechny kulturní a sportovní akce a krásně zpívala i se svým kamarádem a k tomu nádherné Tatry. A majitel Atisu měl všechny výlety perfektně do detailu zařízené, všechno klapalo, všechno fotil a pak nám poslal z celé dovči CD.Byli jsme moc spokojený a že je hotel jako za Anděla? Právě v tom je to kouzlo. Mějte se a ať k Vám jezdí spousta lidí, kteří se chtějí odvázat a bavit. Lucka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko, velice nás těší Vaše hodnocení a jsme nad rámec spokojeni, že se tak stalo.! Přejeme Vám krásné prožití „již za dveřmi“ postávajících Vánoc, klid a mnoho radosti! S přáním hezkého zbytku dne, Tomáš. :)

Petra

Za tu legraci to stojí, jenom me štve platit poplatek za to, ze budeme mit postele u sebe. Jinak mi to prijde vtipný, za me palec nahoru. Pozor přítel čeká, ze tam bude pivo za 1,7 Kčs :D tak jsem zvědavá, jak to zaridite.

ATIS a.s.

Dobrý den, Petro,
ne všechno bohužel dokážeme udělat tak, jak za starých časů… Ceny piva se budou pohybovat okolo 1,2– 1,7, ale už ne v Kčs, ale Eur. I přesto věřím, že si to klienti užijí.
Co se doplatku za pokoj s manželskou postelí týká, tak pokoj je prostornější a má navíc balkon, takže ranní rozcvičku můžete dělat případně i na balkonu :-). Hana Tomčíková ATIS a.s.

Petra

Bože, to jsou zase “dotazy”… Já bych např. neměla ponětí, že podobný zájezd vůbec existuje a tady se zas řeší, jestli je to dostatečná sleva :(
Bude prosím existovat alternativní program k józe? Na tu se úplně necítím. Děkuji.

ATIS a.s.

Dobrý den, Petro,

děkujeme za dotaz. Organizovaná alternativa k józe v programu není. Ale můžete tento čas využít k relaxaci na pokoji, procházkou po Tatranské Lomnici, zajít si na bobovou dráhu, na kávičku v hotelu nebo do některé z kaváren v Lomnici či jinak. Hezký den Hana Tomčíková ATIS a.s.

Jiřina Honzigová

V hotelu- ( zotavovně ?) jsme byli před 40 lety. Vypadá to , jak vidím,pořád stejně.
Tenkrát to bylo něco , nyní zřejmě tak pro nostalgiky za starými „dobrými“ časy. U těch určitě uspějete. A cena s těmi příplatky na slevomat opravdu trochu přehnaná .Hodně štěstí.

ATIS a.s.

Dobrý den, Jiřino,

hotel Morava (dříve Zotavovna) vypadá na první pohled stejně jako před 40 lety, protože je budova technickou památkou a není možné zásadně měnit její vzhled. Ale vězte, že hotel prošel v posledních letech postupně rekonstrukcí (kompletní výměna oken, nová restaurace, sál, nové koupelny ve všech pokojích, repasovaný nábytek, nové koberce aj.).
Hezký den, Hana Tomčíková ATIS a.s.

Radek

Sleva na Slevomatu plných 100 Kč z původní ceny na 1 osobu? Kdo by toho nevyužil!?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, každá sleva se přece počítá. Někdy větší, jindy menší a víte jak to je… Something is better than nothing. :-) hezký den

Jirka

Dobrý den. Jako sranda to může být OK. Ale připadne mně velmi trapné dávat tuto nabídku na Slevomat a využít jen sledovanost těchto stránek ve svůj prospěch, když „sleva“ je celých 100 Kč (slovy jednosto korun) při ceně přes 7 tisíc. Se divím Slevomatu, že na tuto taškařici vůbec přistoupil.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, díky zveřejnění nabídky u nás na Slevomatu se o retro zájezdu do Tater dozví široké spektrum lidí, takže účelem nabídky je také lepší zviditelnění akce. Jinak připomínka k výši slevy – není velká, ale věřte, že pro spoustu lidí má při rozhodování nezanedbatelný význam :-) každá ušetřená stovka dobrá, no ne? :-) přeji krásný den

Věra Katolická

Nemám dotaz,ale zotavovnu Morava mohu vřele doporučit,byli jsme tam vloni.

ATIS a.s.

Dobrý den, mockrát děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že jste byli spokojeni.
Hezký den, Hana Tomčíková, ATIS a.s.

Jaroslava Vlachynská

Můžu zaplatit voucher převodem finanční částky přímo na Váš účet?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, pro zaplacení toto voucheru můžete vybírat z různých variant a koukám,že bankovní převod je také mezi nimi :) Krásný den Vám přeje Sára

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru