Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Fotokniha XL v pevných deskách

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Džuganová

Dobrý den, pokud budu chtít objednat 64 stran, pak je potřeba objednat 2 vouchery ?

FotoMagica

Dobrý den
V nabídce je i varianta na 64 stram, můžete si zakoupit voucher přímo na 64 stranovou fotoknihu.

Robin Urbánek

Dobrý den,
mám již vytvořenou fotoknihu v programu cewe.
Je možno tento program využít, při uplatnění slevového voucheru u Slevomatu, nebo musím mít fotografie uložené v programu, který nabízí fajnfotokniha?

FotoMagica

Dobrý den. Nelze použít ani jeden z uvedených programů. Potřebné je použít naši vlastní aplikaci, zdarma je stažitelná na www.fotomagica.cz

Mirka Hájková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné vytvořit fotoknihu např. s 36 nebo 38 stranami? Ještě by mne zajímala cena za stranu navíc, pokud si objednám knihu o 32 stranách. Děkuji za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, fotoknihu je možné vytvořit pouze s 32 nebo 48 stranami. Varienta o 36, popřípadě 38 není možná. Pevně ovšem věřím, že najdete dostatečné množství fotek, které si chcete uchovat a zvěčnit do konce života :-) hezký den

Jana

Dobrý den,
je nějaká min./max. doporučená velikost vkládaných fotografií, aby byl tisk kvalitní?
A je nějak omezena maximální velikost celé fotoknihy? Byla bych nerada, kdybych do programu vkládala kvalitní profi fotografie (5–10 MB na jednu fotku) a ve výsledku by se fotokniha-objednávka neodeslala kvůli velkému objemu dat (jako se mi to jednou stalo u konkurence). Děkuji.

FotoMagica

Dobrý deň. Fotografie můžete vkládat v klidu v plném rozlišení, před převodem budou upraveny na velikost / rozlišení, které se používají pro tisk – 300 DPI. Minimální velikost (rozlišení) je závislé na velikosti, v jaké bude fotografie vytištěna. Pokud bude však rozlišení fotografie nízké, bude o tom informovat ikona v pravém dolním rohu.

An Di

Dobrý den, funguje program na iOS? Děkuji

FotoMagica

Dobrý deň. Aplikace je určena pouze pro platformu Windows.

Dana

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat. Když si u vás zakoupim fotoknihu, tak my pošlete nějaký slevový kód na tu knihu? Který se pak zadá při objednávce fotoknihy? Nebo jak to u vás funguje? Děkuji za odpověď.

FotoMagica

Dobrý deň. Po zakkúpení voucheru si můžete v aplikaci FotoMagica vytvořit vlastní fotoknihu, při odeslání zadáte v druhém kroku číslo voucheru do příslušného pole pro slevové kupóny.

Džuganová

Dobrý den, mohu fotografie vkládat i v jiném než normálním rozměru, aby se neořezaly? Mám uděláné koláže, kde jsou 2–5 fotek, jsou v nich i popisky a rámečky a stálo mě to dost úsilí a představa, že to budu předělávat zase na jiný formát mě děsí. Děkuji za odpověd.

FotoMagica

Dobrý den. Rozměr vkládaných fotografií může být jakýkoliv, fotografii můžete buď ponechat celou, nebo si libovolně oříznout.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru