Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výměna displeje na vašem iPhonu za nový originální displej se zárukou 5 let

4,9 / 5 Opraveno Praha - Nusle  (mapa) 95 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám IPhone 5S ráda bych si zakoupila váš voucher, ale nejdříve se chci zeptat mám prasklý displej, ale ta kovová hmota je trochu ohnutá do displeje poslala bych fotku, ale bohužel není možnost, tak abych to zakončila opravíte to i tak nebo ne ?:) díky za odpověď

Opraveno

Dobrý den,
Zašlete name prosím foto na 774 040 405 nebo info@opraveno.com, obratem dame vědět jestli je oprava možná ;)

Petr Talman

Je firma plátce DPH?
Děkuji za info.

Opraveno

Zatím plátci DPH nejsme

Šefl Ladislav

Cena iPad Air 2 vymen display.je moznost.Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ladislave, je mi líto ale tuto nabídku tu nemáme, takže ani netušíme cenu. Hezký den Jana

Miloslav Weiss

Dobrý den,je možná výměna skla displeje na Samsung S5mini?
Děkuji za odpověd´ Miloslav Weiss

Slevomat.cz

Dobrý den Miloslave, tento voucher lze využít pouze pro výměnu displeje na zařízeních Apple iPhone :-) hezký den

Bára Vlasáková

Dobrý den, pokud dnes zaplatím hotově na pobočce Moneta, musím počkat, až se Vám peníze připíšou na účet?
Mám iPhone 6S a už rok mám popraskaný dspl. Spadl mi na beton. Dotyk funguje, ale vypadá to samozřejmě děsně. Ráda bych ho už nechala opravit.
Děkuji mockrát

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel musíte počkat. Pokud jste z Prahy, tak ale můžete navštívit náš stánek v OC Nový Smíchov, ukázat tam potvrzení o zaplacení a my Vám rovnou pošleme vouchery. :) Hezký den, Tereza.

Abuk Aknoč

Dobry den, chci se zeptat pokud si koupim voucher a v servisu mi reknou, ze iphone nejde opravit, zda se mi vrati penize? Mam totiz ten displej totalne ko a je odchliply i od vnitrki telefonu a nevim zda je telefon poskozen i zevnitr nebo jde jen o displej.

Opraveno

Dobrý den,
nejlépe pokud se zastavíte před zakoupením voucheru na prodejně a ověříme zda je vadný pouze displej, diagnostika je na počkání a je vždy zdarma.

Kuba

Dobrý den , jak dlouho ještě bude voucher ke koupi?

Opraveno

Dobrý den,
voucher můžete zakoupit do 5. 1. 2018

Petr Pavel

Dobrý den. Dceří upadl dva dny starý iphone 5S na kreré jsem jí nalepil i ochranné sklo a samozřejmě sklo i displej praskl. Podmínky reklamace a záruky jsem ani nezjištoval, mám za to, že je to její vina a za to se platí..Proto se chci zeptat proč uvádíte 5ti letou záruku na displej, to asi nebude na podobné případy.

Opraveno

Dobrý den,
pokud jde o mechanické poškození tak na to se samozřejmě záruka nevztahuje ( od toho je pojištění proti poškození a rozbití telefonu). Záruka se vztahuje na všechny vady displeje které se projevý v důsledku jeho špatné kvality. Takovouto záruku poskytujeme jako jediný servis v ČR jelikož většina konkurence použivá neoriginální čínské kopie a tuto záruku nemohou poskytnout. U těchto nekvalitních displejů se projevuje několik častých vad jako je třeba ,,ghost touch,, ( samovolné klikání na displeji), z vlastní zkušenosti víme že většina těchto displejů je během několika měsíců vadová, záruka na provedenou opravu je u servisů zpravidla však jen 3 nebo 6 měsíců a po této době už s reklamací neuspějete.

I přesto že se jedná o originální displeje, může se stát že displej bude vadný nebo že jej technik při instalaci poškodil, reklamovanost oprav displejů je však u nás jen kolem 2%.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru