Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výjimečné designové deštníky Desibrella pro dospělé i děti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana Šmolíková

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,když moje objednávka ze dne 21.11.,byla zaplacena a dnes se mi ukázalo že objednávka je stornována.PROČ?Proč je objednávka stornována,když máte nabídku pořád aktivní a ten produkt pořád máte a kdo mi vrátí peníze,který jsem vám poslala.Děkuji za odpověď Šmolíková

Desibrella

Dobrý den paní Šmolíková. V první řadě se ještě jednou omlouváme a jak jsme Vám již napsali přímo při stornu, bohužel došlo k chybě v našem skladu kdy jsme měli naskladněno o jeden kus více než byla skutečnost, což jsme zjistili až při přípravě Vaší objednávky. Deštník v nabídce již není, nicméně koukám, že stornem se tam ten jeden kus opět vrátil (pracujeme se Slevomatem na stažení), děkujeme za upozornění.

Stornem by se měla zrušit celá transakce, kterou jste Slevomatu platila, čili peníze by Vám měli přijít zpět na účet. V případě, že by se tak nestalo nás prosím kontaktujte na info@brella.cz a my to se Slevomatem dořešíme.

Děkujeme…

Jiří | Brella

Miroslav Havel

Dobrý den, proč mi nejdou uplatnit kredity na tuto nabídku, když je v sekci, na kterou by kredity uplatnit jít měly, děkuji za odpověď

Desibrella

Dobrý den, na toto vám jako prodejce bohužel neumíme odpovědět. Doporučil bych vám se obrátit přímo na provozovatele, tedy na podporu slevomatu.

Doufáme, ze se vám problém podaří vyřešit…

Jiří | Brella

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru