Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Asie ve Vršovicích: 4 sushi sety s polévkami miso, závitky nebo saláty wakame

4,7 / 5 Kyoto – Sajado Wok & Sushi Praha - Vršovice  (mapa) 1 102 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Beáta Doleželová

Dobrý den. Polevky jsou s lepkem nebo bez? :) Dekuji :)

Sajado Wok & Sushi

Polévky obsahující taštičky chun-tchun (wonton, huntun) nebo nudle lepek obsahují, ale běžné polévky, jako pikantní jsou zahušťované bramborovým škrobem, ten lepek neobsahuje. Rýžové nudle také ne.

Karin

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli jste otevřený i na Silvestra.

Sajado Wok & Sushi

Dobrý den, na Silvestra otevřeno máme, ale pouze od 10:30 do 18:00 hodin. Na Nový Rok máme naopak otevřeno jako obvykle až do večera. S pozdravem Sajado

Terez Vernerová

Dobrý den, můžu se zeptat zda-li je možné prodloužit platnost voucheru?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, prodloužit platnost voucheru bohužel není možné.

Roman

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pokud si odnesu sushi s sebou, dám do lednice a budu konzumovat za cca 6 hodin, odrazí se to nějak na chuti, kvalitě či něčem podobném? Děkuji

Sajado Wok & Sushi

Dobrý den,
nejlépe je jídlo uchovat při teplotě 6 až 8 stupňů v lednici, nemělo by se tomu nic stát. Už to však nebude čerstvé, i když to nebude znát. Ale do druhého dne by to už nebylo ono, ani my sami přebytečné sushi nikdy do druhého dne nepřechováváme.
S pozdravem
 Sajado

Dagmar Vackova

Dobry den, ve ctvrtek minuly tyden jsem na slevomatu zaplatila za vasi nabidku a dosud jsem nedostala zpetnou vazbu, resp. voucher. Muzete se mi k tomu vyjadrit? Je snad nejaky problem?

Slevomat.cz

Dobrý den, děkuji za vaši zprávu a ještě jednou i za vaši objednávku. Ceníme si vašeho zájmu.Vaše platba za objednávku opravdu, bohužel, zatím nedorazila. Platební převod trvá až 2 pracovní dny a voucher odesíláme nejpozději následující pracovní den po obdržení platby. Můžu vás poprosit o ověření, zda bylo zadáno správné číslo účtu a variabilní symbol? V případě, že byl jeden z těchto údajů zadán špatně, platba se vám automaticky navrátí. Nic se v tomto případě neděje, voucher stále můžete získat. V tomto případě stačí zaplatit pod správnými platebními údaji, které zasílám v dalším emailu.

Pokud ale bylo zaplaceno pod správnými údaji a 3 pracovní dny již uběhly, můžu vás poprosit o zaslání čísla vašeho účtu či printscreenu z internetového bankovnictví nebo přímo potvrzení z banky, abych to bylo možné z naší strany dohledat a prověřit? Napište mi to, prosím na podpora@slevomat.cz. Děkuji Vám předem, Tereza, Slevomat.

Lenka

Dobrý den, proč je zabalení setu s sebou za příplatek?? A v jaké výši? S pozdravem Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, příplatek je za obal, do kterého Vám jídlo zabalí. Příplatky se liší dle Vámi zvoleného meníčka. Příplatek u menu č. 1 je 15 Kč, menu č. 2 je 30 Kč, menu č. 3 je 40 Kč a u menu č. 4 je 50 Kč. Hezký den Janča ;)

Blanka

Dobrý den, je možné u menu II vyměnit miso polévky za něco jiného, chtěla bych si sushi odnést s sebou a navíc nám moc tato polévka nechutná… Děkuji za odpověď

Sajado Wok & Sushi

Dobrý den,
můžete si nechat miso polévku vyměnit za 4 minizávitky. Bylo by to tak v pořádku? Nezapomeňte to ale říct obsluze.
S pozdravem
Pavel Vačur

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru