Nabídku Pravá barber relaxace: whisky a střih i holení mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Uvolňující barber péče: Posezení s kvalitní whisky a střih vlasů nebo holení

4,5 / 5 Imperial barber shop Hradec Králové  (mapa) 446 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pavlína

Dobrý den, 6.12. jsem hradila částku 299,– za voucher (v.s. 405000340), zatím mi nepřišlo žádné potvrzení, voucher..... děkuji za info

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, pod v.s.:405000340 jsem nenašel žádnou objedávku – zároveň jsem hledal podle vašeho účtu a dopadlo to stejně tak. Nejspíše se objednávka zrušila vlivem delší prodlevy v platbě, takže pokud jste peníze poslala nenajdou svůj „kastlíček“ v podobě v.s. a vrátí se Vám na účet do týdne zpátky. Hezký den, Tomáš. :)

Pavlína

to Tomáš: hezké dopoledne Tomáši, zkusila jsem se přihlásit do svého slevomatového účtu a voucher jsem tam našla :-), peníze se mi zatím nevrátily… snad je tedy číslo voucheru platné a bude se moci využít (jediné, co mi nepřišlo, byl potvrzovací mail)

S

Bude ještě dostupný střih+Bulleit burbon? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Sáro, voucher střih+Bulleit burbon je momentálně vyprodaný a v tuto chvíli nemáme žádné zprávy o jeho opětovném přidání :-) hezký den

Pavel Tupec

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda varianta s Holením vousů metodou „hot towel“, znamená oholení do hladka ? A nebo je možná i jenom úprava vousů ? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru