Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kyselina hyaluronová v nejvyšší koncentraci 3 % s kaviárem a kolagenem 30 ml

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je přípravek vhodný i pro atopickou pleť. Kůže je velmi suchá a citlivá… Skoro všechny přípravky se ihned vstřebají, kůže je pak nepříjemně stažená.

Naturevital

Dobrý den paní Jano, děkujeme Vám za Váš dotaz. Vzhledem k tomu, že koncentráty řady BIO-PHASE2® s kyselinou hyaluronovou ve vysoké koncentraci mají na pleť omlazující, vyhlazující a rychlé vypínací účinky, mohou v některých případech velmi suchou či dehydratovanou pleť též stahovat. Pro péči o tento typ pleti bychom Vám mohli doporučit vyzkoušet některý z krémů řady BIO-PHASE2®, které jsou vhodné pro péči o suchou a citlivou pleť. Vhodným by byl například Denní ochranný krém, nebo krém s kyselinou hyaluronovou a protěží alpskou s vitamíny a s oleji v BIO kvalitě který byl vyvinut pro potřeby pleti zralé, suché i velmi citlivé. Redukují vrásky, známky únavy a příznaky stárnutí pleti, pleť zklidňují, ochraňuje před stresem, volnými radikály a před účinky UV záření, zároveň stimulují její hojení a regeneraci.
Od zítřejšího dne bude možné využít na našem eshopu akce, kdy při zakoupení kteréhokoliv pleťového krému BIO-PHASE2® získá zákazník dárek – vzorek BIO-PHASE2® séra s kyselinou hyaluronovou dle výběru zdarma. Pro více informací ohledně našich produktů prosím navštivte náš eshop www.naturevital.cz nebo nás kontaktujte na naší zákaznické lince +420 7777 80 922, či na e-mailu info@naturevital.cz. Přejeme Vám hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru