Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oblékněte nožky do pestrých barev: 5 kusů barevných punčoch Fiore

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jakub

Dobrý den, na slevomatu uvádíte doručení PPL do 14 dů za 70 Kč a na stránkách Jenifer.cz se mi ukazuje pouze: PPL – doručení kurýrem. 2–4 pracovní dny + čas dodání uvedený u zboží. 94,82 Kč; Česká pošta (do 5 kg) 2–4 pracovní dny + čas dodání uvedený u zboží. 94,82 Kč;. Stejně tak na stránkách Jenifer nikde nevidím pole poznámka, ale jen pole pro slevový kod nebo komenáře. Zajímalo by mne, jak objednat, abych neplatil navíc, ale jen to co je uvedeno na slevomatu. Díky

Jenifer.cz

Dobrý deň. Na českej stránke je to komentár :-) Je jedno aký spôsob vyberiete na našej stránke, pre túto akciu máme špeciálne podmienky, ktoré sú uvedené v tejto akcii. Podklady k poštovnému Vám prídu mailom, tak ako to je napísané v akcii. Ďakujeme a tešíme sa na Vašu objednávku, v prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.

Lenka Charvátová

Dobrý den, kam mohu poslat hodnocení? Objednala jsem a jsem moc spokojená :-)

Jenifer.cz

Pekný deň,
dostali ste emailový dotazník z Heureky kolem 25.-26.10. ohľadom ohodnotenia nášho obchodu. Ak máte takýto email, môžete nám poslať hodnotenie, budeme veľmi radi. Ďakujeme.

Eva

Dobrý den, nevyznám se moc ve Vašich barvách – která je tělová? Díky

Jenifer.cz

Pekný deň,
telová farba je TAN.

Michaela

Dobrý den, uvádíte možnost dopravy pouze PPL, kurýrní doručování mi bohužel nevyhovuje, je nějaká jiná možnost doručení kde si budu moct osobně přijít pro balíček ? Když zůstaneme u PPL, tak mají i nějaká výdejní místa, šlo by adresovat sem ?

Jenifer.cz

Dobrý deň, pri objednávke nám napíšte ku kupónu, že po dohode si žiadate poslať tovar poštou. Ďakujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru