Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Maca, guarana nebo čistý vitamin C a magnesium pro vaše zdraví

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Branko Krýže

Dobrý den, chtěl jsem si objednat magnesium, ale teď zjišťuji, že 100% magnesium je plné příměsí a „zašpiněné“ různými druhy solí. Můžete tedy prosím upravit ten popis nebo to uvést na pravou míru? Ať tu neklamete zákazníky ;-)

Mirka Hlavatá

Dobrý den, bylo by možné k nabídce guarany za výhodnou cenu přiobjednat ašvagandu od této firmy?

Darka Company s.r.o.

Dobrý den,
ano udělejte si objednávku na e-shopu: darka-shop.cz a napište do poznámky, že máte objednávku na Slevomatu a sloučíme Vám ji.
Darka Company

Michal

Dobrý den,
zajímalo by mě jaké mořské minerály obsahuje hořčík ? Myslel jsem, že hořčík je hořčík a ne směs mořských minerálů…

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, hořčík je minerální složka potřebná pro udržování zdravých kostí a zubů, pro funkci svalů a nervového systému. Hořčík se skládá ze tří základních typů sloučenin: anorganické sloučeniny, organické sloučeniny a sůl. Jedním z příkladů významných minerálních látek je například je síran hořečnatý, který je znám pod označením epsomská sůl a je hojně využíván v medicíně. Je obsažen ve vřídelní soli a v některých minerálních vodách. Přidává se do kuchyňské soli pro zlepšení chuťových a biologických vlastností. Všechny mořské minerály obsažené v hořčíku pomáhají posilovat metabolismus a udržují správnou funkci nervového a svalového systému. Doufám, že odpověď je dostatečně vyčerpávající a uspokojivá. Moc děkuji za dotaz a přeji hezký den :-) Simča

Michal

Dobrý den,
děkuji za rychlou odpověď sic asi nesprávnou…
Pokud napíšete „100% Magnesium – hořčík“ tak je to prostě základní prvek a udáváte že je to 100%, takže těžko může obsahovat nějaké sloučeniny, maximálně tak sloučeninu hořčíku s hořčíkem ? Nebo mohla by jste mi ještě jednou vysvětlit jakým způsobem obsahuje čistý hořčík nějaké anorganické a organické sloučeniny a sůl ???

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru