Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Relax, jak má být: aroma, thajská, kokosová či párová masáž a zahřátí v infrasauně

4,7 / 5 Lotus Pardubice  (mapa) 390 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie

Ráda bych se zeptala, jestli v salonu Lotus pracují české, nebo thajské masérky. Moc děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie, masáže provádí thajská masérka :-) hezký den

Martin

Dobrý den, zakoupil jsem si voucher na partnerskou masáž, rád bych poprosil o zaslání potvrzení kvůli pojišťovně, tak aby tam byla psaná jen thajská masáž (ne partnerská – nevím, jak by to pak pojišťovna uznala…). Na koho se můžu ev. obrátit.? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine,

v systému vidím, že Vaše objednávka je stále nezaplacena. Voucher je vždy automaticky systémem zaslán po obdržení platby, což bankovním převodem trvá i dva pracovní dny. Pokud byste voucher na svůj email neobdržel nejpozději do středy, zkontrolujte, zda byly zadány správné platební údaje, případně nám napište na vip.podpora@slevomat.cz.

Z naší strany můžeme poskytnout pouze potvrzení o přijetí platby, které si můžete stáhnout přímo ze svého profilu na Slevomatu. Po přihlášení do svého profilu kliknete na ikonku (siluetu) v pravém horním rohu a zvolíte „Mé nákupy“ a následně „Objednávky“, vyberete Váš voucher a kliknete na ikonku se třemi tečkami vpravo u voucheru a zvolíte možnost potvrzení o přijetí platby, které se Vám stáhne ve formátu pdf :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Míša

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik je příplatek u partnerské masáže za nabízenou masáž večer, s šampaňským…
Děkuji M. Lukáčová

Lotus

Šampaňské je za příplatek 200kč a extra výzdoba také 200kč, ta zahrnuje čerstvé květiny a více svíček podél masážního pódia.

Vladimíra

Dobrý den, pokud si zakoupím voucher na partnerskou masáž teď a budu ji moct uplatnit třeba po Vánocích, dostanu doklad o zaplacení? Potřebuji pro pojišťovnu. Děkuji za odpověď, Baranová.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíro, jistě, voucher má platnost do 28. 2. 2018, můžete ho tedy uplatnit po Vánocích. Ihned po přijetí platby Vám na email zašleme voucher i platební potvrzení, které můžete předložit v pojišťovně. Hezký den, Simča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru