Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Adrenalin v oblacích: tandemový let se špetkou akrobacie v Beskydech

5,0 / 5 TandemLety.cz (2 pobočky) Čeladná  (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veru Zychová

Dobry den, je to prosim i s zaznamem?

TandemLety.cz

Dobrý den, ano, v ceně letu je záznam na profesionální outdoor kameru GoPro na vámi přinesenou miniSD kartu. Výsledky záznamu mohou vypadat napříkald takto http://www.tandemlety.cz/video-galerie/.
Pokud vlastní miniSD kartu mít nebudete, je možné ji u nás před letem zakoupit a záznam si odnesete i s SD kartou po zážitku sebou.
Technické nároky na SD kartu jsou miniSD karta, class 10 a minimálně 4 GB volné paměti.
Děkujeme za dotaz a budeme se těšit – Tandemlety.cz

Pavlína

Dobrý den, chtěla bych tento zážitek pro svou maminku ale vzhledem k její váze ( cca 90 –100 kg ) a jejím potížím s prodělanou trombózou nevím jistě zda by to bylo možné a proto se chci zeptat na váš odborný názor, děkuji mockrát za jakoukoliv odpověď.

TandemLety.cz

Dobrý den Pavlíno, zodpovědně vám mohu odpovědět pouze na polovinu vašeho dotazu. Váha 90–100 kg není na překážku. Důležitá je jen přiměřená pohyblivost pasažéra, protože start probíhá krátkým rozběhem z kopce, čím silnější je na startu vítr, tím pomaleji a kratší vzdálenost ke startu potřebujeme. Co se týká maminčiných potíží s prodělanou trombózou, tak to je spíše dotaz na jejího lékaře. Jednak nepíšete jakého rázu ty potíže jsou a jednak netuším jakými potížemi si procházejí pacienti po trombóze. Abyste jste si udělali představu o náročnosti startu, podívejte se na vide v naší Videogalerii – http://www.tandemlety.cz/video-galerie/.
Děkujeme za dotaz a budeme se těšit na setkání na kopci – Tandemlety.cz

Petra Sobková

Dobrý den, jak velké je riziko, že se poletí jen pět minut?

TandemLety.cz

Dobrý den, k delšímu letu potřebujeme podmínky – jako je termika (zjednodušeně svítící sluníčko) nebo silnější vítr (pro takzvané svahování). Tyto podmínky nám dovolují získat nebo udržet výšku, kterou pak proměníme za delší čas strávený letem. A na tandemový let si počasí pečlivě vybíráme a zveme vás právě do těchto příznivých podmínek, abychom si spolu polétali k oboustranné spokojenosti. Nicméně počasí nelze naplánovat a tak to, že slunce zajde na delší čas nebo vítr, co foukal tak akorát zeslábne natolik, že nám v létání nepomůže, nastat může a spíše to hrozí na podzim, kdy jsou podmínky slabší. Proto doporučujeme let absolvovat na jaře v dubnu až červnu, kdy bývají podmínky na plachtění nejpříznivější.

Filip Stareček

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat,děd slaví 70 let.vitálně je na tom o.k. ale má problém s vysokým tlakem.Přál si seskok padákem ale ten mu doktor zakázal.Tandemový let si myslím,že není tak drastický jako u seskoku taková rychlá změna tlaku.Máte prosím nějaké zkušenosti??děkuji

TandemLety.cz

Dobrý den, při tandemovém letu na paraglidingovém kluzáku nedochází k tak náhle změně tlaku jako při seskoku a nevidíme v tom problém. Vitální seniory vozíme často, vždy bylo vše jak má a většinou jsou to nejnadšenější klienti :)
Děkujeme za dotaz a budeme se těšit -
Tandemlety.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru